Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 13 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Czy łatwo wybaczasz innym? 3 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 13 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Zależy 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 13 Lipca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Hmm nie wiem, trudne pytanie, ale tak jak @ Młodyy napisał, że to zależy. 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 13 Lipca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Potrafię wybaczyć, bo cenię spokój bardziej niż urazę. Ale nigdy nie zapominam, kto pokazał swoje prawdziwe oblicze. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik spiekacz. Opublikowano 13 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca zalezy jak bardzo ktos zaszedl mi za skore 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Nie, to ze z danym chujkiem/pipą porozumiewam się bez Spiny nie oznacza, że wybaczyłam 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 14 Lipca Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi