Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 14 Lipca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Opis błędu: Wyrzuca mnie w ten sposób co chwilę na DD2. Nie mam żadnych "dziwnych" bindów. Klasycznie scroll na kucaku i skoku. Granaty pobindowane jak i bronie, ale to raczej nie powinno być problemem. Miejsce występowania: OnlyDD2 #1, randomowo. Screen/nagranie: Spoiler 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 14 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Tutaj problem leży po Twojej stronie a nie serwera. Zacznij od zmiany cfg. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 14 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Moze masz bindy jakies, zle ustawienia pozmieniaj coś w cfg albo ogarnij sobie standardowy powinno zadziałać Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 14 Lipca Autor Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca W dniu 14.07.2026 o 20:36, Mr.Alban napisał(a): Tutaj problem leży po Twojej stronie a nie serwera. Zacznij od zmiany cfg. Nie mam nic dziwnego. Problem mam tylko tutaj. :( No nic, poszukam u siebie. Dzięki 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 15 Lipca Autor Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) @ Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 @ Mr.Alban a limit fps? Dziś znów mnie wyrzuca Edytowane 15 Lipca przez D3ST1NY MR.ALBAN, 15 Lipca 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". MR.ALBAN, 15 Lipca (edytowane) Raczej tutaj jest problem https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2001 Usuń skrypty Edytowane 15 Lipca przez MR.ALBAN 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi