Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 15 Lipca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) Nick z CS: D3STINY Admin banujący: Grubciooo (luz arbuz, kumam) Serwer: DD2#1 Data zdarzenia: 15.07.2026 23:13 Steamid: STEAM_0:1:575801672 Opis sytuacji: Korzystałem z hyperscrolla w G502X. Nie jest to robienie SGS. W regulaminie jest napisane tylko to "2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe." Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2001 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://szybkiplik.pl/F9qCxucR8X Dla ułatwienia: 0:13 1:28 1:50 2:02 Zamykanie tematów w ten sposób nie wydaje się świetnym pomysłem i jest trochę dziwne: Spoiler Nigdy nie korzystałem ze skryptów. Mogę nagrać wideo które pozwoli Ci to zweryfikować jeżeli taka twa wola @ Mr.Alban . I ogólnie nie wyrzucało mnie z powodu scrolla tylko z powodu fpsów. Miałem ustawione 2500, przy 999 sie uspokoiło. Ja odczekam, kwestia tego że regulamin powinien posiadać zapis nie o GS/SGS, tylko o jakimkolwiek wykorzystywaniu silnika gry do zwiększania prędkości, ewentualnie pomijając lot spadochronem. Nie bądźta naburmuszeni Edytowane 15 Lipca przez D3ST1NY h0w, 16 Lipca Pozwoliłem sobie obejrzeć Twojego pova. Hyperscroll w Twojej myszce tylko ułatwia wykonywanie sgs, musisz się z tym pilnować, ponieważ nie jest to dozwolone na naszej sieci. Synchronizowanie kucnięcia w przysłowiowej rolce + stosowanie klawiszy "a/d" są SGS'ami nie ważne pod jakim przyciskiem z tego korzystasz. To tak w sumie w uproszczeniu/łopatologicznie bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć, i mam nadzieję że nie będziesz miał mi tego za złe 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grubciooo Opublikowano 15 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca jeszcze bym przedluzyl za "Wykorzystywanie VIP/SVIP --> Kick / Ban do 1h, a w przypadku częstego powtarzania się może być do 3h (Po kupnie broni na Respie, a później zmiana broni, z VIP/SVIP, w trakcie trwania rundy)." skoro taki regulaminowy jestes 2 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 15 Lipca Autor Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) W dniu 16.07.2026 o 00:11, Grubciooo napisał(a): jeszcze bym przedluzyl za "Wykorzystywanie VIP/SVIP --> Kick / Ban do 1h, a w przypadku częstego powtarzania się może być do 3h (Po kupnie broni na Respie, a później zmiana broni, z VIP/SVIP, w trakcie trwania rundy)." skoro taki regulaminowy jestes Pokaż mi gdzie tak zrobiłem. Podaj proszę minutę. Nie robie tak. Kupuję broń i ją wyrzucam na respie aby dać teamowi. Nie strzelam z niej i nie zmieniam na pełną. Edytowane 15 Lipca przez D3ST1NY Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 16 Lipca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Nie można odwoływać się od bana krótszego niż 3h. 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 16 Lipca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi