Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - D3STINY

D3ST1NY

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
Opublikowano (edytowane)

Nick z CS: D3STINY
Admin banujący: Grubciooo (luz arbuz, kumam)
Serwer: DD2#1
Data zdarzenia: 15.07.2026 23:13
Steamid: STEAM_0:1:575801672
Opis sytuacji: Korzystałem z hyperscrolla w G502X. Nie jest to robienie SGS. W regulaminie jest napisane tylko to "2.6 Zakaz używania/stosowania "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" / "Stand-up Ground Strefe."
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2001
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://szybkiplik.pl/F9qCxucR8X

Dla ułatwienia:
0:13
1:28
1:50
2:02

Zamykanie tematów w ten sposób nie wydaje się świetnym pomysłem i jest trochę dziwne:

Spoiler

image.png.98005fd913de9c02cf0c82518930458f.png

Nigdy nie korzystałem ze skryptów. Mogę nagrać wideo które pozwoli Ci to zweryfikować jeżeli taka twa wola @ Mr.Alban .
I ogólnie nie wyrzucało mnie z powodu scrolla tylko z powodu fpsów. Miałem ustawione 2500, przy 999 sie uspokoiło.

Ja odczekam, kwestia tego że regulamin powinien posiadać zapis nie o GS/SGS, tylko o jakimkolwiek wykorzystywaniu silnika gry do zwiększania prędkości, ewentualnie pomijając lot spadochronem.

Nie bądźta naburmuszeni :D 

Edytowane przez D3ST1NY
h0w
h0w,

Pozwoliłem sobie obejrzeć Twojego pova. Hyperscroll w Twojej myszce tylko ułatwia wykonywanie sgs, musisz się z tym pilnować, ponieważ nie jest to dozwolone na naszej sieci. Synchronizowanie kucnięcia w przysłowiowej rolce + stosowanie klawiszy "a/d" są SGS'ami nie ważne pod jakim przyciskiem z tego korzystasz. To tak w sumie w uproszczeniu/łopatologicznie bo nie wiem jak inaczej wytłumaczyć, i mam nadzieję że nie będziesz miał mi tego za złe :) 

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

jeszcze bym przedluzyl za "Wykorzystywanie VIP/SVIP --> Kick / Ban do 1h, a w przypadku częstego powtarzania się może być do 3h (Po kupnie broni na Respie, a później zmiana broni, z VIP/SVIP, w trakcie trwania rundy)." skoro taki regulaminowy  jestes  :D 

• Lubię to! 2
  • Tak sobie 1
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2
Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.07.2026 o 00:11, Grubciooo napisał(a):

jeszcze bym przedluzyl za "Wykorzystywanie VIP/SVIP --> Kick / Ban do 1h, a w przypadku częstego powtarzania się może być do 3h (Po kupnie broni na Respie, a później zmiana broni, z VIP/SVIP, w trakcie trwania rundy)." skoro taki regulaminowy  jestes  :D 

Pokaż mi gdzie tak zrobiłem. Podaj proszę minutę. Nie robie tak. Kupuję broń i ją wyrzucam na respie aby dać teamowi. Nie strzelam z niej i nie zmieniam na pełną. :wtf:

Edytowane przez D3ST1NY
  • Opiekun UBT CS 1.6

Nie można odwoływać się od bana krótszego niż 3h.

• Tak sobie 1

XDD1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]