Użytkownik RUPYT Opublikowano 16 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Nick z CS: Siusiaczek 12,8cm Admin banujący: Eli Saba Ta Hami Serwer: ONLYDD2 Data zdarzenia: 16.07.2026 - 19:01:51 Steamid: STEAM_0:1:121461851 Opis sytuacji: Jeden z graczy napisał, że mamy farta, że wychodzimy z respa, a ja mu odpisałem coś w stylu, że ma farta, że ojciec gumy nie założył. Dostałem bana za obraze rodziny. Nie obraziłem rodziny tylko po pierwsze stwierdziłem fakt, a po drugie obraziłem gracza a nie jego rodzinę. Więc ban niesłuszny. Na dowód mam opinie niezależnego eksperta. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2016 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 16 Lipca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca @ Eli Saba Ta Hami coś nam powiesz? 1 Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 16 Lipca URLOP Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Sytaucja była taką, że Sens napisał, że macie farta wychodzą z respa, a Ty mu odpowiedziałeś w sposób jak dla mnie prowokujący i zaczepny do dalszej potyczki slownej mówią coś o jego tacie/rodzinie co jest absolutnie nieakceptowalne na tym serwerze i takie zachowania trzeba od razu dusić w zarodku, a nie pozwalać się im rozwijąc w żadnym stopniu. Wystarczyło użyć innych słów na odpowiedź na jego wiadomość, że to nie fart. Nię będę tutaj się rozwodził na temat tego czy w zamyśle pisząc to miałeś na myśli gracza jego rodzine czy kogokolwiek innego. Moja interpretacja tego jest taka, że został poruszony temat rodziny co jak jeszcze raz podkreśle na tym serwerze jest to ABSOLUTNIE nieakceptowalne. 8. Obrażanie rodziny gracza/admina --> Ban od 3h do miesiąca. I tak moim zdanie dostaleś łagodny wymiar kary jak na swoje przewinie. Twój "niezależny ekspert" niech lepiej da Ci nauke porozumienia się bez obrazy innych graczy czy ich rodziny na pewno na tym lepiej skorzystasz. 1 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 16 Lipca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Według mojej opinii ban został nałożony całkowicie słusznie, lecz czas na jaki został nadany jest dość drastyczny. Prawda jest taka, że na serwerze należy zachowywać się w sposób odpowiedni, nie obrażając innych i podchodząc z należytym szacunkiem do każdego. Bana skracam do 3h, ale następnym razem pilnuj się a uważam że takiego odwołania nie będzie. Temat z adminami serwera został przegadany. 4 2 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 16 Lipca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi