Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 16 Lipca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Opis błędu: Wchodzę na serwer to gra mi się wyłącza. Na inne serwery naszej sieci bez problemu wchodzę i mnie nie wyrzuca. Tylko na serwerze DD2 wychodzi mi z gry. Co robić? Miejsce występowania: StrefaSkilla [ONLY DD2] Screen/nagranie: - Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Odnośnie priv spróbuj cl_allowdownload 1 cl_allowupload 1 cl_download_ingame 1 1 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 16 Lipca Typer Udostępnij Opublikowano 16 Lipca A spróbuj zmienić bete może pomoze 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 16 Lipca BeerM@n Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Jeśli to jest to samo co u mnie, to polecam sprawdzić tą komendę w cfg: cl_allowdownload "1" 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 17 Lipca Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Nic nie działa z tych komend. Nawet usunąłem grę i pobrałem na nowo to też nic nie dało. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 17 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Na prośbę użytkownika temat zamykam. Rozwiązał problem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 17 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi