Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 18 Lipca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Nick: D3STINY Imię: - (sorki) Wiek: 28 SteamID: STEAM_0:1:575801672 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8 Czas spędzony na serwerze (link do GT): Stary nick(wyczyszczony najpewniej): https://www.gametracker.com/player/Destiny/54.38.58.82:27015/ Aktualnie: https://www.gametracker.com/player/D3STINY/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Oczywiście Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam wieloletnie doświadczenie w adminowaniu, opiece nad serwerami oraz w prowadzeniu projektów 1.6. Z rangą admina mam styczność kilkanaście lat, dlatego nie będzie dla mnie problem wejście w taką rolę ponownie. Któryś z adminów zachęcił do pisania podań na say@@ i pomyślałem że spróbuję. Adminowałem kiedyś na StrefaSkilla, chociaż jak zakończył się ten proces nie pamiętam, ponieważ miałem dużo problemów w tym czasie i wiem że mnie nie było. Chętnie spróbuję wesprzeć aktualną ekipę administracji w codziennych działaniach. Wiem również że w bansie mam bana za SGS, lecz jak część z was może wiedzieć - @ h0w dodał wyjaśniającą notke do odwołania, potem pogadaliśmy na chatboxie i mamy sytuację wyjaśnioną i jasną. Warto dodać że nie korzystałem ze skryptów, a z funkcjonalności myszki (hyperscroll). Jeżeli jeszcze za wcześnie - no offence. Skoro gram i zamierzam grać, pomyślałem że nadrukuje podanko. Kontakt: Steam, DC: passwd_0x Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Umiejętność oceniania demek [1/10]: 9/10 Edytowane 18 Lipca przez D3ST1NY 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 18 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lipca @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 Rezzz Opublikowano 18 Lipca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca A gdzie imię ? Jeśli chodzi o moje zdanie wiek + doświadczenie jak widać masz + kultura + Ale niestety twoje GT obecnie nie jest zadowalające, dopiero zacząłeś tak naprawdę grać patrząc po GT i to jest duży - , też byłem w twojej sytuacji. Jak dla mnie na razie na Nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 18 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Jestem również na Nie -GT(dopiero zacząłeś swoja przygodę na serwerze) +wiek +amx +kultura Nie widze nigdzie żebyś podal swoje imię 😅 Jestem jak na razie na nie. Popraw aktywność na serwerze i złóż podanie za jakiś czas. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 18 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Tak więc Panie Anonimie + Wiek + Chęci + Doświadczenie - GT masz tylko 5 dni przegrane i to po niecałe 100 minut Aktualnie na nie, zrób dobre GT i widzę cię na tej randze w przyszłości. I nie musisz się kryć z imieniem nikt tutaj tego nie ukrywa 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grubciooo Opublikowano 18 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) jestem zdecydowanie na nie GT no masz za malo minut zdecydowanie do nadrobienia +kultura +amx +wiek Edytowane 18 Lipca przez Grubciooo za szybko wyslany post 1 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 18 Lipca URLOP Udostępnij Opublikowano 18 Lipca - Słabe GT +Wiek +Amx Bądź bardziej aktywny i popraw GT Aktualnie na Nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 18 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Graj regularnie i wróć z podaniem z jakiś czas 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 18 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi