Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 18 Lipca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca W sumie wypadało by się przywitać. Zostaje u was na dłużej, zobaczymy sie na DD2#1. Jestem gdzieś przy końcu swojej "kariery" w 1.6 - rozumiejąc to jako że pykam sobie rekreacyjnie, na pełnym luziku, ale jak i tak ze szukam swojego "gniazdka" żeby się "zestarzeć" z jakąś aktywną społecznością w tym świecie. Po części zwołała mnie tutaj @ NiusiA z koleżanką, które dzielnie ratowały nam dupe w turnieju Rozbrajamy Raka w którym uświadomiłem sobie jak przeciętny już jestem w tą grę, zamykając większość czasu. Do usłyszenia na DD2 /DC 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 18 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Witamy 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 18 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Siemanko 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 18 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Siemanko 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 18 Lipca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Siema 2 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 18 Lipca BeerM@n Udostępnij Opublikowano 18 Lipca hi 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 18 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Witam 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 18 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Hejołł 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 18 Lipca Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Siema 2 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 18 Lipca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Serwus 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka NiusiA Opublikowano 19 Lipca Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Hejcia 🤗 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi