Użytkownik KUBEQSSJ4 Opublikowano 18 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Nick:KUBEQSSJ4 Data i Godzina:23 Witam Szukałem wszędzie kolega tu chcial pomóc powysylalem screny folderu cs strike i tam żadnego dema nie ma tylko jakies z dziś . 0 kb dziwne niewiem o co tu chodzi ADMIN PO ZLOSCI MNIE ZBANOWAŁ ? Prosilbym o Obejzenie demka z hltv I wyjasnienie tego gram PRAWIE 2 LATA na strefie i nigdy w zyciu nawet nie odpalilem zeby podejrzec na spekcie czy ktos odpalony gra. dziekuje bardzo za bana i kombinowanie nie posiadam zadnego dema w folderach wszystko przeszukalem . SORY jeszcze bym chciał dodać ze co 5minut jakies screny czy guard mnie sprawdza i ludzie patrza a dwa dziwne ze perma dostalem za DARMO jak tu odpaly itp wchodza i dostaja bana np na tydzien albo 3 dni ;o jestem stalym graczem gram uczciwie caly czas i chcialbym zeby ktos te demo z hltv obejzal . megawrzuta.pl/hw3znula NIE MAM POMYSLU JUZ NAPRAWDE ADMIN MOZE COS ZLE ZROBIL bo nic nie ma ! wyslalem MARTINOWI screny filmil Edytowane 19 Lipca przez KUBEQSSJ4 Mis Bim, 18 Lipca Uzupełnij wzór jak sie należy i wrzuc poprawny link do demka h0w, 19 Lipca (edytowane) Masz 24h na poprawę odwołania i dostosowanie się do wzoru. Sprawdź folder z grą i czy nie ma w nim pliku pod tytułem CsXguard i daj znać używając opcji edytuj. Edytowane 19 Lipca przez h0w Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 21 Lipca UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Czas na poprawę odwołania minął, ban zostaje. Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 21 Lipca UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi