Użytkownik∙ 13.13 Opublikowano 19 Lipca Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Nick z CS:RUSH Admin banujący: Serwer:DDD2 Data zNie wiem kiedy to bylo pewnie miesiac temu mam na zielono bana ,raczej mam mute proszo o zdjecie mute. Przepraszam jak kogos urazilem Steamid: Opis sytuacji: PEWNIE ZLE ZACHOWANIE Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Rh., 19 Lipca Następnym razem dostosuj się do wzoru i uzupełnij dane. 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 19 Lipca UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Otrzymaleś bana od admina @ Mis Bim za obrażanie oraz prowokowanie, Ja bana przełużyłem na miesiąc. Aktualnie masz 19 banów za powody wymienione wcześniej. Owe bany miały dać Ci czas na refleksję i poprawę zachowania na serwerze, jednak Twoje zachowanie nadal nie jest akceptowalne. Przemyśl co mówisz, oraz co piszesz w internecie, bo po drugiej stronie ekranu też obecny jest człowiek który ma chęć na odstresowanie sie poprzez grę na serwerze. Na naszej sieci Twoje aktualne zachowanie nie jest akceptowalne i następny ban będzie skutkował wykluczeniem Twojej osoby z Naszego grona na stałe. 2 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 19 Lipca Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi