Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 23 Lipca Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca (edytowane) Siemka, wychodzę z delikatną propozycją: Jestem za tym aby wprowadzić 30 sekund po ostatniej rundzie każdej mapy "cooldownu" w której będzie uruchamiał się VC dla wszystkich "all" i będzie pojawiała się informacja na say aby przyzwyczaić użytkowników że mogą wtedy rozmawiać ze wszystkimi. Pozwoli to po mapce wymienić parę zdań między ludźmi, ewentualnie się pożegnać, umówić na kolejną gierkę itd. Oczywiście czas 30 sekund wybrałem randomowo - można to dostosować tak aby każdemu odpowiadało. Edytowane 23 Lipca przez D3ST1NY 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 23 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Przecież wszyscy "nieżyjący" gracze obydwu drużyn mogą przez cały czas ze sobą gadać w każdej rundzie Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 23 Lipca Autor Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca (edytowane) W dniu 23.07.2026 o 19:28, Kuba555 napisał(a): Przecież wszyscy "nieżyjący" gracze obydwu drużyn mogą przez cały czas ze sobą gadać w każdej rundzie Gdy kończy się mapa, zazwyczaj dzieję się to zaraz po starcie nowej rundy gdzie mamy cooldown, wszyscy są na respie i wyświetla się nam tabela z wynikami. Właśnie w tym momencie jestem za przedłużeniem cooldownu do 20/30 sec i włączeniu wszystkim mikrofonu aby można było wymienić kilka zdań z kimś kto jest w przeciwnym teamie, lub po prostu pożegnać się planując wyjście z serwera. Edytowane 23 Lipca przez D3ST1NY Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 31 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Na ten moment nie będziemy nic takiego wprowadzać. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 31 Lipca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi