Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Młodyy

Młodyy

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Moderator

1. Imię: Wiktor
2. Wiek: Jeszcze 19 wiosen, w październiku będzie 20 
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Jestem dostępny praktycznie 24/7. Aktualnie przez brak pracy nie mam co robić z wolnym czasem i wykorzystuje go do siedzenia na forum i grę na serwerze DD2, co z resztą widać po ilości wpisów na strefoboxie i moim GT z serwera, aczkolwiek patrząc w przyszłość od października zacznę studiować dziennie, co również nie przeszkadza mi w tym, aby aktywnie pomagać w moderowaniu forum w trakcie zajęć na uczelni :D. 
4. Co chciałbyś zmienić: W wolnym czasie podczas przeglądania forum zauważyłem kilka rzeczy do zmiany, gdyż niektóre tematy nie zostały zaktualizowane i jest parę działów do uporządkowania, dokładniejsze informacje o tym dostanie administracja w wiadomości prywatnej. Poza tym nie mam większych uwag, jeśli chodzi o forum, jednakże gdyby wpadł mi jakiś pomysł na zmianę porozmawiam z administracją, bądź napiszę propozycję, aby inni wyrazili swoją opinię na ten temat. 
5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim chciałbym dołożyć kolejne ręce do pracy, aby jak najefektywniej wykorzystać mój nadmiar wolnego czasu. Jako moderator brałbym wszystko co wpadłoby mi w ręce tzn. pilnowanie porządku na strefoboxie, pomoc innym użytkownikom, zamykanie tematów, reakcje na wszelkie próby łamania regulaminu na forum w tematach i postach etc. 
6. Dlaczego akurat ty: Chciałbym zostać moderatorem, aby dopełnić zgrany już zespół @ Mis Bim i @ old w godzinach, w których oni pracują lub odpoczywają, co poprawi czas reakcji na wszelakie wykroczenia, bądź kłótnie. Jak wyżej napisałem posiadam nadmiar wolnego czasu, który chciałbym wykorzystać na pomoc użytkownikom, co wielokrotnie staram się robić, kiedy tylko mogę. Jestem zawsze pozytywnie nastawiony i gotowy do pracy. Przez parę ostatnich lat diametralnie się zmieniłem, trochę wydoroślałem i inaczej patrzę na różne sprawy, mówiąc z grubsza nie jestem tym samym dzieciaczkiem, którego część osób może kojarzyć z dawien dawna. Życie wiele mnie nauczyło i przychodzę ze świeżą i chłodną głową, gotowy do działania. Nie zamierzam popełniać błędów młodości i opuścić tej funkcji po dwóch miesiącach, co miało miejsce 5 lat temu. Liczę na szansę wykazania się na nowo. 
7. Staż na forum: Zarejestrowałem się na forum 10 listopada 2020, czyli szmat czasu temu. 
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Wielokrotnie pełniłem funkcję Moderatora, jak i Global Moderatora, a nawet zdarzyło mi się przez chwilę być Junior Adminem, więc wiem z czym to się je, jedyną kwestią jest przypomnienie sobie panelu. Na tym forum posiadałem rangę moderatora 5 lat temu. 

Wymagania:

Minimalnie 16 lat, +

Minimalnie 150 postów, +

Rozpoznawalność oraz aktywność, +

Znajomość ortografii i zasad pisowni, +

Wysoka kultura osobista, +

Brak ostrzeżeń na koncie. +

• Lubię to! 6
  • Super 2
  • Wow! 1

converted_image(1).png.477fce2ad77c96d5e7ad6c011e9fb142.png

• UBT CS 1.6

Jestem za, bezkonfliktowy, kulturalny i nie ciepły. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • xD 1

giphy.gif
9FBD33E2-9A72-4B81-8BC8-DA55D12EB35C.thumb.png.cd2571045379f4550c343c628c718df5.png

• Premium
Premium

Jestem na duże Tak 

+ Wiek młody chęci które widać w podaniu zostaniem Moderatorem innym z Administracji.

+ Zaangażowanie w rozwoju forum i na serwerze.

+ Kultura bardzo dobrze na wysokim poziomie.

+ Ładnie napisane podanie.

+ Aktywność jest bardzo duża wszędzie go pełno i całe dnie spędza przed monitorem 😁

Niech się uczy młody być Moderatorem pozwólcie mu rozwinąć skrzydła na tej randze 🙂

Pozdrawiam i Powodzenia @ Młodyy Wszystkiego najlepszego i nie podawaj się nigdy. Wierzę w ciebie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • VIP
VIP

Jestem na tak!

+ Miał moda i sprawował się bardzo dobrze

+ Zaufany

+ Wiek

+ Podanie ładne

+ Aktywność 

+ Ogarnięty i bezkonfliktowy

Powodzenia!

Edytowane przez DeVoX
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2
Opublikowano (edytowane)

Widać Cię cały czas na forum i serwerze, wydajesz się być osobą ogarniętą, ułożoną i zdrowo myślącą - co chyba najważniejsze. Podanie napisane fajnie, widać że się przyłożyłemś. Wspomniałeś o studiach, mimo dziennych studiów, będzie czekać Cię jeszcze nauka. Skoro jednak mówisz że to nie problem to nie widzę przeciwwskazań. 

Jestem na tak

Powodzenia!

Edytowane przez D3ST1NY
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

jestem na tak :D 

+wiek

+kulturka

+aktywny na serwerz jak i na forum

+NIE CIEPLY

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Stały Bywalec

Jestem na TAK

+ Wiek

+ Wysoka kultura osobista

+ Bezkonfliktowy

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• zbój z gór

Super, że Wiktor otwarcie pisze o przeszłości – widać, że wydoroślał, nabrał dystansu i podchodzi do sprawy zupełnie inaczej niż kiedyś. Staż od 2020 roku i doświadczenie w moderacji mówią same za siebie, więc z panelem poradzi sobie bez problemu. Aktualnie widać go wszędzie na forum i serwerze, ma czas, zapał i konkretne pomysły na poprawki w działach. Taka osoba do pomocy w mniej aktywnych godzinach reszty zespołu to strzał w dziesiątkę. Ode mnie masz pełne wsparcie i zielone światło! Jeszcze raz podkreślę to co pisałem w poprzednim podaniu u misia, że to właśnie w takich chwilach trzeba dawać szansę i doceniać. Mam, nadzieję, że dostaniesz szansę. Powodzenia. ;-)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Moderator
Moderator

Jestem na tak

+kultura

+aktywny 

+wiek

+ladnie rozpisane  podanie 

• Dzięki 1
  • Użytkownik

na TAK! 
+wiek 
+kulturka
+nie wdarza się w dyskusje

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

somethin i guess.png

• Użytkownik

Jestem na TAK

+wiek
+codziennie aktywny na czacie
+kultura
+bezkonfliktowy

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Junior Admin

podanie przyjete.gif

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]