Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - predator

PREDATORRR

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:predator
Admin banujący: ????
Serwer: dd2 
Data zdarzenia:31.07.2026
Steamid:  STEAM_0 : 0 : 410927738 ' 
Opis sytuacji: Witam jestem stałym szanowanym graczem top 10 od kilku lat( mozna sprawdzic w rankingu). Nagle dostałem bana za ??? "dzialanie na szkode servera" 

procz jakichs sprzeczek slownych, koperkowych nigdy nie bylo problemu.  Znajomych mam tutaj wiecej jak na facebook. Jest to jedyny server na ktorym gram w calym cs 1.6 od lat.  Nie zgadzam sie na zadnego bana poniewaz nie zlamalem zadnego regulaminu, znamy sie z Trivorem od lat jest to moja dobra mordeczka stworzyl zajebisty server zawsze zglaszam wszystkich cheaterow i pilnuje celow na mapie.  . Wierze ze Oskar zajmie sie sprawa i wszystko sie dobrze skonczy.Ogolnie piszac to czuje Panowie mega CRINGE bo jestem na to za stary ale chuj.  Gram w ta gre naprawde bardzo dlugo i WIELE bylo sytuacji gdzie zajebisci ludzie dostawali bany o jakies spiny, niedogadanie i to byly permy i przez to inni ludzie sie zniechecali i servery upadaly. Oczywiscie jest to wina gestapo administracji ktora niszczy spolecznosc ,niestety ale takie sa realia. Banowac to macie cheaterów! Jakies sprzeczki albo niedogadania moga sie konczyc banem na godzine lub tydzien, a nie permanentnie, bo jakis bączek sobie tak wymyślił. Jestem bardzo ciekawy co "GÓRA" ma do powiedzenia i tez sie ze mna zgadza. Oczywiscie chcialbym tez poznać to moje dzialanie na szkode servera popartymi dowodami screenami i wszystkim co macie bo ja tego NIESTETY nie odpuszcze. Za duzo serverow padlo przez takie akcje. Jestem pewny swego i licze na szybkie UB bo gram tu dniami i nocami <3 

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] CS 1.6 - predator
  • zbój z gór

@ PROSTO. MISTRZ , masz 24h, żeby się odnieść.

• Lubię to! 1
  • old zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] CS 1.6 - predator
  • old odblokował(a) ten temat
  • zbój z gór

Dostajesz ub, ponieważ ban był niesłuszny. Informuję jednak, że jeśli nadal będziesz robił taki chlew na serwerze, kolejne bany będą już tygodniowe, a nawet miesięczne. Zastanów się więc, zanim znowu zaczniesz utrudniać innym grę albo  obrażać.

• Dzięki 1
  • zbój z gór

gracz_odbanowany.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]