Użytkownik PREDATORRR Opublikowano 31 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Nick z CS:predator Admin banujący: ???? Serwer: dd2 Data zdarzenia:31.07.2026 Steamid: STEAM_0 : 0 : 410927738 ' Opis sytuacji: Witam jestem stałym szanowanym graczem top 10 od kilku lat( mozna sprawdzic w rankingu). Nagle dostałem bana za ??? "dzialanie na szkode servera" procz jakichs sprzeczek slownych, koperkowych nigdy nie bylo problemu. Znajomych mam tutaj wiecej jak na facebook. Jest to jedyny server na ktorym gram w calym cs 1.6 od lat. Nie zgadzam sie na zadnego bana poniewaz nie zlamalem zadnego regulaminu, znamy sie z Trivorem od lat jest to moja dobra mordeczka stworzyl zajebisty server zawsze zglaszam wszystkich cheaterow i pilnuje celow na mapie. . Wierze ze Oskar zajmie sie sprawa i wszystko sie dobrze skonczy.Ogolnie piszac to czuje Panowie mega CRINGE bo jestem na to za stary ale chuj. Gram w ta gre naprawde bardzo dlugo i WIELE bylo sytuacji gdzie zajebisci ludzie dostawali bany o jakies spiny, niedogadanie i to byly permy i przez to inni ludzie sie zniechecali i servery upadaly. Oczywiscie jest to wina gestapo administracji ktora niszczy spolecznosc ,niestety ale takie sa realia. Banowac to macie cheaterów! Jakies sprzeczki albo niedogadania moga sie konczyc banem na godzine lub tydzien, a nie permanentnie, bo jakis bączek sobie tak wymyślił. Jestem bardzo ciekawy co "GÓRA" ma do powiedzenia i tez sie ze mna zgadza. Oczywiscie chcialbym tez poznać to moje dzialanie na szkode servera popartymi dowodami screenami i wszystkim co macie bo ja tego NIESTETY nie odpuszcze. Za duzo serverow padlo przez takie akcje. Jestem pewny swego i licze na szybkie UB bo gram tu dniami i nocami Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 31 Lipca zbój z gór Udostępnij Opublikowano 31 Lipca @ PROSTO. MISTRZ , masz 24h, żeby się odnieść. 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 1 Sierpnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Dostajesz ub, ponieważ ban był niesłuszny. Informuję jednak, że jeśli nadal będziesz robił taki chlew na serwerze, kolejne bany będą już tygodniowe, a nawet miesięczne. Zastanów się więc, zanim znowu zaczniesz utrudniać innym grę albo obrażać. 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 1 Sierpnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi