Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [SKARGA] ONLY DD2 - UUWUWEWUE

JimLahey

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick:  Jimbo - IMPOTENT
2. Nick oskarżonego:  UUWUWEWUE   (admin)
3. Czas zdarzenia:  od 01:58  do 02:19     01.08.2026
4. IP/SID oskarżonego: 
5. Powód skargi: Bezpodstawne muty czatu, mikrofonu oraz zabanowanie innengo gracza (Dej Spokój)
6. Opis sytuacji: Weekendzik graliśmy sobie z kolegami troche głośniej rozmawiamy na micro a koleś zaczyna sie do nas przypierdzielać bo według niego za głośno gadaliśmy, ja mu zasugerowałem aby przykrecił głosnik, chyba chce się wykazać jako admin.  Totalna porażka. Pierwszo nas zmutował na czat a pozniej na micro. Następnie chyba Dr Alban nas odmutował. Chwilkę pograliśmy i mój kolega (Dej Spokój) dostał bana za frajer. Ogólnie uważam że ten admin nie dorósł do tej gry chyba jeszcze może za 10 lat albo i nie... w załączniku link do demka
7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie):  http://762494.node26.pukawka.pl/hltv-2608010158-de_dust2-1785542280-1785543540.zip

• Lubię to! 1
  • Wow! 2
  • Fuu 1
  • xD 2
  • Junior Admin
Junior Admin
  • Premium
Premium

Wygasłe bany (4)

DataGraczSteamIDAdminPowód BanaDługość

17.07.2026-=Dej Spokoj=-STEAM_0:0:950501815PROSTO. MISTRZprowokacje5 Minut(y)

08.05.2026-=Dej spokoj=-STEAM_0:0:950501815Eli Saba Ta Hamiobraza adminow i brak kultury1 Godzina 

05.05.2026-=Dej spokoj=-STEAM_0:0:950501815utki klutkikultura/slowa1 Godzina 

16.04.2026-=Dej spokoj=-STEAM_0:0:950501815_de9ogarnij slowa5 Minut(y)

Ta Osoba jest Notorycznie Zachowuje się na serwerze skandalicznie nie 1 i nie ostani raz po Alkoholu czy nie ,sporo Gada głupoty przez mikro, jak do dziewczyn gada głupoty . Myślę  że Ban był słuszny i ta osoba nie rozumie co to jest stop i nie umie się ogarnąć  30 min to krótki ban i zrobienie z tego skarge to tylko Prowokacje stosunku do Admina który dobrze wykonuje swoje obąwiozki  Admina.

@ JimLahey  napisałeś do Admina że by głosniki z ciszył kolejna prowokacja do Admina bo Admin ma obąwiozek dbanie porządku na serwerze jak sporo osob zgłasza że przeginacie i za głosno nie da się skupić na grze to takie mute najlepsze rozwiązanie i potem jest płacz czemu mute zachowujcie się prawidłowo jak regulamin tyczy a nie będzie kar proste :) z tego co widzę to celowe takie skargi że by Admin dostał Degrada nie słusznie , Skarga do odrzucenia i jeszcze jedno napisze od oceniania jest Administracja.@ UUWUWEWUE dorósł czy nie do roli Admina 

Że jest wolne wykendzik czy nie to nie zwalnia was że macie się zachowywać jak bydło na serwerze i  robić  co chcecie  to wszystko co chciałem napisać i tez gram na tym serwerze 

Szkoda że na serwerze nie ma /Mute 

old
old,

4.7B) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia.

• Lubię to! 1
  • Fuu 1
  • Użytkownik

Dobra krotko bo serio mam dosc tych waszych dziwnych skarg na mnie z sensem to rozumiem ponioslo mnie wiem ze popelnilem blad ale te 2 ostatnie skargi  to juz smiech na sali. A wracajac do sytuacji z wczoraj kilka krotnie uciszalem dej spokoj i nie sluchal co do niego mowie potem przez pomylke dalem mute na czat a powinien  dostac na mikro moj blad alban wszystko naprawil i ich odmutowal mowilem dej zeby sie uspokoil to ten zaczal sie rzucac pyskowac jak to on pijany jim sie wstawil za kolega po fachu bo oboje byli w tym samym stanie tylko ze jim jakos z sensem gadal a dej belkotal i ciagle te same tematy w kolko  od dzis koniec bycia milym  bo za duzo razy odpuszczalem  ale dzis trzeba to zmienic bo takie gracze jak dej spokoj czy jim na glowe wejda dzis bez dyskusji ostrzezenie na y@@ potem ban  dziekuje pozdrawiam pana jima  :D 

de9 wszystko podsumowal na chatbox wszystko o dej spokoj i dzieki za wsparcie w tym wszystkim de9 bo to napewno tez sie przyda co do tego uciazliwego gracza :D 

Edytowane przez UUWUWEWUE
cos o de9
  • Lubię to! 1
  • Super 2
  • Junior Admin
Junior Admin

skarga odrzucona.gif

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]