Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 8 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Czy jesteś szczęśliwy/a? 3 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 8 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Można tak powiedzieć 2 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 8 Sierpnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Szczęście każdy definiuje zupełnie inaczej. Dla jednych to spokój i święty spokój, dla innych pasja, bliskość z ludźmi czy realizacja celów. Nie ma jednej uniwersalnej definicji ani gotowego wzoru. Ja na ten moment po prostu szukam szczęścia. Próbuję odkryć, co tak naprawdę daje mi radość i spełnienie, bo myślę, że to całkowicie indywidualna sprawa każdego z nas. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 8 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 50/50 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Sierpnia Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Tak sobie 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 9 Sierpnia Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi