Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Fly

ICantFly

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Fly
Admin banujący: UWUWEWUE
Serwer: DD2 54.38.58.82:27015
Data zdarzenia: 05.08.2026 - 17:42:28

Steamid: STEAM_0:0:517415020
Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2369
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie mam ale mam coś ekstra youtube.com/watch?v=1mE6Ff4Y3V4&feature=youtu.be <- to ja 10 lat temu DAST DWA 

Opis sytuacji:

Dzień dobry, 

Zaczęło się od sytuacji w której zakupiłem double jumpa /sklepsms i wskoczyłem na półkę nad bramą. Zaskoczył mnie ban na 5 minut. 

Po powrocie na serwer zapytałem skąd ten ban - i od tego się zaczęło. Admin UWUWEWUE nie chciał się odnieść konkretnie do mojego pytania. Chciałem dowiedzieć się w jakie miejsca mogę legalnie skoczyć a w jakie nie mogę. Grałem na modach bhop przez wiele lat i chciałem się dostosować bo na DD2 jest mnóstwo miejsc z których można się wybić lub na nie wskoczyć. Nie dostałem odpowiedzi. Administrator zaczął być bardzo niemiły, po czym inny gracz zaczął mnie obrażać. 

Kolego - jak nie umiesz kontrolować emocji na serwerze i kompetentnie traktować rozmowy, będziesz pękał co chwile. Wiem bo robiłem filmiki i prowadziłem serwery w polsce i neondragon.net ogólnoeuropejski na serwerze zombie mode. Też sam na siebie kładłem niepotrzebną presję.

A teraz zapraszam do zapoznania się z załączonym plikiem - ban za rozmowę o nieistniejących serwerach sprzed 10 lat.

Ban był podyktowany osobista niechęcią administratora wobec mnie. Nie dostałem ostrzeżenia. 

Reklama z definicji powinna zawierać odnośniki do aktualnych serwerów oraz zachęcać do korzystania z nich.

Poproszę o unbana + dodatkowo o przedłużenie skoczka za którego zapłaciłem. 

Do Administratora UWUWEWUE - wiem, że ciężko jest sobie radzić z niedojrzałymi graczami, roszczeniowymi, nie panującymi nad sobą. Kluczem jest filtrować i podejmować właściwe rozmowy i akcje wobec właściwych graczy, czasem jest to ułamek sekundy i można się pomylić, ale pamiętaj, że po drugiej stronie jest człowiek, który wcale nie musi mieć złych intencji.

Pozdrawiam / Best Regards

odwołanie consola.png

• zbój z gór

Ogólnie rzecz biorąc, jakaś tam reklama jest, jeśli miałbym się czepiać na siłę, ale to zwykła, luźna rozmowa, jakich wiele. Sam często się z tym spotykam, a nie ma tu żadnych tekstów w stylu „zapraszam na sieć x czy y”, więc myślę, że ostrzeżenie od admina w zupełności by wystarczyło. Dam ci ub, ale polecam poczytać regulamin naszego serwera.

• Lubię to! 3
  • zbój z gór

gracz_odbanowany.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]