Użytkownik ICantFly Opublikowano 8 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Nick z CS: Fly Admin banujący: UWUWEWUE Serwer: DD2 54.38.58.82:27015 Data zdarzenia: 05.08.2026 - 17:42:28 Steamid: STEAM_0:0:517415020 Link do bana z amxbans https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2369 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie mam ale mam coś ekstra youtube.com/watch?v=1mE6Ff4Y3V4&feature=youtu.be <- to ja 10 lat temu DAST DWA Opis sytuacji: Dzień dobry, Zaczęło się od sytuacji w której zakupiłem double jumpa /sklepsms i wskoczyłem na półkę nad bramą. Zaskoczył mnie ban na 5 minut. Po powrocie na serwer zapytałem skąd ten ban - i od tego się zaczęło. Admin UWUWEWUE nie chciał się odnieść konkretnie do mojego pytania. Chciałem dowiedzieć się w jakie miejsca mogę legalnie skoczyć a w jakie nie mogę. Grałem na modach bhop przez wiele lat i chciałem się dostosować bo na DD2 jest mnóstwo miejsc z których można się wybić lub na nie wskoczyć. Nie dostałem odpowiedzi. Administrator zaczął być bardzo niemiły, po czym inny gracz zaczął mnie obrażać. Kolego - jak nie umiesz kontrolować emocji na serwerze i kompetentnie traktować rozmowy, będziesz pękał co chwile. Wiem bo robiłem filmiki i prowadziłem serwery w polsce i neondragon.net ogólnoeuropejski na serwerze zombie mode. Też sam na siebie kładłem niepotrzebną presję. A teraz zapraszam do zapoznania się z załączonym plikiem - ban za rozmowę o nieistniejących serwerach sprzed 10 lat. Ban był podyktowany osobista niechęcią administratora wobec mnie. Nie dostałem ostrzeżenia. Reklama z definicji powinna zawierać odnośniki do aktualnych serwerów oraz zachęcać do korzystania z nich. Poproszę o unbana + dodatkowo o przedłużenie skoczka za którego zapłaciłem. Do Administratora UWUWEWUE - wiem, że ciężko jest sobie radzić z niedojrzałymi graczami, roszczeniowymi, nie panującymi nad sobą. Kluczem jest filtrować i podejmować właściwe rozmowy i akcje wobec właściwych graczy, czasem jest to ułamek sekundy i można się pomylić, ale pamiętaj, że po drugiej stronie jest człowiek, który wcale nie musi mieć złych intencji. Pozdrawiam / Best Regards Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 8 Sierpnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Ogólnie rzecz biorąc, jakaś tam reklama jest, jeśli miałbym się czepiać na siłę, ale to zwykła, luźna rozmowa, jakich wiele. Sam często się z tym spotykam, a nie ma tu żadnych tekstów w stylu „zapraszam na sieć x czy y”, więc myślę, że ostrzeżenie od admina w zupełności by wystarczyło. Dam ci ub, ale polecam poczytać regulamin naszego serwera. 3 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 8 Sierpnia zbój z gór Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi