Użytkownik byKomi Opublikowano 10 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Nick: @ D3ST1NY Dlaczego chwalisz osobę?: Ponieważ pomógł mi odnośnie mojego problemu z Freezowaniem mi gierki przez POV serwerowy. Mógł to olać ale jednak się stara by być wsparciem dla innych graczy jako NOWY ADMIN DD2! 4 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 10 Sierpnia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Dziękuję, przyjemnie widzi się pochwałę w 2026 Komu mogę to pomogę Tak czy siak, sprawdziłem u siebie i widzę że osobiście mam tak samo ustawione jak Ty miałeś i problemów brak, jednak wyłączenie tego u Ciebie akurat pomogło - też wstrzymam się z udostępnianiem rozwiązania, do momentu znalezienia prawdziwego problemu który po prostu wymineliśmy. (Specjalnie nie pisze tutaj co zrobilim, dopóki nie dojdziemy do sedna, ze względu na bezpieczeństwo @ byKomi ). Dzięki raz jeszcze! 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 3 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Września Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi