Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] Prośba o informację na temat bana "Powód Bana "Celowa zmiana nickow po MUTE"

ICantFly

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Dzień dobry,

zastanawia mnie ten ban: 

image.thumb.png.9fc7b66ee3d11a71202c99c316ad951c.png

Nie znalazłem w taryfikatorze nic o zmianie nicku po mutowaniu. Szczerze to w ogóle pierwszy raz o czymś takim słyszę.

Wiem natomiast, że społeczność CS 1.6 kurczy się wykładniczo, a gracz Dej Spokoj wprowadzał bardzo fajną atmosferę na serwerze.

Uprzejmię proszę o weryfikację.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Amatorka z tym adminem. Kto tu dał takiego bana? to są żarty?  wieczorami  to jedyny człowiek któey co się odezwie, bo nikt info nic nie daje xd.

2k26 tygodniowe bany, nienormalne. 

Nie chciałem się odzywać , te admini to sraczki mają,  fajnie mi ci się słucha :d

Edytowane przez NajaranyQui
  • Dzięki 1
  • Ha ha 3
  • xD 2
  • UBT CS 1.6

Od dłuższego czasu dostawałem informację odnośnie zachowania gracza po 22, krzyki, używanie mikrofonu do rozmów podczas gry, przeszkadzanie. Od kwartału były dawane ostrzeżenia dla osoby wymienionej wcześniej, bez rezultatów. Zostały podjęte kroki - ostrzeżenie -> mute -> bany, także bez rezultatów. Dodatkowo gracz wchodzi na aktywnym banie co skutkuje banem na stałe. Gracz był poprzednio banowany za:

9. Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 7 dni.

10. Obraza gracza -->  Upomnienie / Ban od 5 min do 24h.

11. Utrudnianie gry --> Kick / Ban do 1h.

17. Nadużywanie mikrofonu --> Gag od 5 min wzwyż / Kick / Ban do 30 min.

32. Gracz posiadający aktywnego bana na innym serwerze StrefySkilla (w typ wypadku serwerze 1.6) z automatu dostaje bana z powodem "Aktywny Ban" --> Ban  Permanentny.

Bany nałożone na gracza za przeszkadzanie miały dać Mu czas na refleksję i poprawę zachowania, lecz nic to nie dało. Recydywa skutkuje wydłużaniem banów do czasu aż osoba zrozumie Swoje zachowanie. Aktualny ban był nałożony za przeszkadzanie i wiele innych, ale amxmodmenu jest ograniczony ilością znaków w powodach banów. 

Jesteście garstką graczy którym nie przeszkadza takie zachowanie na serwerze, ale zdajcie Sobie sprawę, że większości to przeszkadza i nie będzie to  akceptowalne na Naszej sieci. 

• Lubię to! 6
  • Super 1

giphy.gif
9FBD33E2-9A72-4B81-8BC8-DA55D12EB35C.thumb.png.cd2571045379f4550c343c628c718df5.png

• Użytkownik
W dniu 13.08.2026 o 15:29, Rh. napisał(a):

Od dłuższego czasu dostawałem informację odnośnie zachowania gracza po 22, krzyki, używanie mikrofonu do rozmów podczas gry, przeszkadzanie. Od kwartału były dawane ostrzeżenia dla osoby wymienionej wcześniej, bez rezultatów. Zostały podjęte kroki - ostrzeżenie -> mute -> bany, także bez rezultatów. Dodatkowo gracz wchodzi na aktywnym banie co skutkuje banem na stałe. Gracz był poprzednio banowany za:

9. Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 7 dni.

10. Obraza gracza -->  Upomnienie / Ban od 5 min do 24h.

11. Utrudnianie gry --> Kick / Ban do 1h.

17. Nadużywanie mikrofonu --> Gag od 5 min wzwyż / Kick / Ban do 30 min.

32. Gracz posiadający aktywnego bana na innym serwerze StrefySkilla (w typ wypadku serwerze 1.6) z automatu dostaje bana z powodem "Aktywny Ban" --> Ban  Permanentny.

Bany nałożone na gracza za przeszkadzanie miały dać Mu czas na refleksję i poprawę zachowania, lecz nic to nie dało. Recydywa skutkuje wydłużaniem banów do czasu aż osoba zrozumie Swoje zachowanie. Aktualny ban był nałożony za przeszkadzanie i wiele innych, ale amxmodmenu jest ograniczony ilością znaków w powodach banów. 

Jesteście garstką graczy którym nie przeszkadza takie zachowanie na serwerze, ale zdajcie Sobie sprawę, że większości to przeszkadza i nie będzie to  akceptowalne na Naszej sieci. 

Cześć,

dzięki za informację.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Trzymaj się 1
  • Junior Admin
Junior Admin

temat rozwiazany.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]