Moderator Młodyy Opublikowano 14 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Nick: Mlodyy Imię: Wiktor Wiek: 19, za niedługo 20 SteamID: STEAM_0:0:436807748 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): GT Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem aktywnym i kulturalnym graczem, na serwerze gram codziennie, zazwyczaj w godzinach 18:00/19:00-00:00/02:00, chociaż zdarza mi się nie raz wbić około południa. Piszę to podanie bo zauważyłem niską aktywność adminów właśnie w późnych godzinach wieczornych, czego skutki można było zauważyć na dniach. Chciałbym dołożyć swoją cegiełkę i poświęcić swój wolny czas, aby pomóc w ogarnianiu serwera jak i graczy na nim. Dla tych którzy pomyślą, że "lecę na rangi", bo co dopiero dostałem testowego moderatora lub "nie ogarnę obu stanowisk na raz" - mam na tyle czasu aby łączyć obie rzeczy co zresztą widać po moim GT, a podanie miałem składać przed tym na moderatora, tylko wyszło jak wyszło. Pozdrawiam serdecznie . Kontakt: DC, Forum, Steam, dla wybranych nawet FB i MSG Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 5 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 14 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Jestem na TAK: +Gt +amx +wiek +kultura na wysokim poziomie +mily +chęci Powodzenia 🫡 1 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 14 Sierpnia UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Jestem za okresem próbnym. Jesteś aktywny i nie brakuje Ci kultury, ale nie widziałem żadnych zgłoszeń i nie wiem jak Sobie poradzisz z rozpoznawaniem czitów. Widzę, że nie głupi z Ciebie chlopak i mam nadzieję, że podołasz wyzwaniu. +gt +kultura +bezkonfliktowy 2 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 14 Sierpnia URLOP Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Ja również jestem na Tak +GT +Kultura +Wiek +Ogarnięty +Chęci 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ICantFly Opublikowano 14 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia + Bardzo starannie przygotowane podanie + Postać dobrze rozpoznawalna Grałem z Tobą kilka razy, brak zastrzeżeń. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 14 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia @ Admin CS 1.6 ONLY DD2Zapraszam do wypowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rozkosz1 Opublikowano 14 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Jestem na TAK +znany od kilku lat +upoważniony jak na serwer +dobre gt 1 1 Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 14 Sierpnia URLOP Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Przyda się młoda krew w szeregach administracji, bo stare pryki już nie dają chyba rady Jestem ogólnie na TAK + GT + nigdy nie miałem z Tobą problemów pod względem kultury + wiek + jak już zauważyli postarałeś się pisząc podanie o admina, a to już wiele o Tobie mówi Okreś próbny zweryfikuje czy to co piszesz wejdzie w życie 1 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 Rezzz Opublikowano 15 Sierpnia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia +gt bardzo ładne +kulturka jest +-amx ale da sie ogarnąć 19 lat więc jesteś bardzo młody ciekawi mnie staż gry. Jak to napisał rh zgłoszeń i ja nie widzialem więc pewnie i ty cheatów. Musisz się do tego dobrze przyłożyć i będzie z ciebie dobry admin, w razie W służymy pomocą i wyszkolimy. Jestem na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Podanie przyjęte na okres próbny 3 tyg. Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 4 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 15 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi