Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 15 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Z jakiej decyzji jesteś najbardziej dumny? 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ICantFly Opublikowano 15 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Mam 40 lat Nie pije 22 lata Wolny od substancji 8 lat Decyzja o trzeźwości zmieniła moje życie 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 15 Sierpnia Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Decyzja o rzuceniu palenia na szczęście od ponad 2 lat czysty 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 15 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia nie mam jeszcze takiej decyzji mam nadzieję że w przyszłości będę mógł powiedzieć, że rzucenie palenia 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik byKomi Opublikowano 15 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia pije , pale, konia wale wiec chyba lipa z bycia dumnym 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 16 Sierpnia Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi