Użytkownik ownator Opublikowano 19 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Nick z CS: zet (chyba bo czasem zmieniam) ale w logu amx jest Szupi (to nie mój nick) Admin banujący: nie mam pojęcia Serwer: 1.6 Only DD2 Data zdarzenia: nie mam pojęcia Steamid: VALVE_0 : 4 : 2134912763 Opis sytuacji: Na only d2 gram rekreacyjnie wchodzę czasem na dwie, trzy rundy czasem zagram całą mape. Bana nie dostałem podczas gry, więc nawet nie bardzo mam demko. Właśnie teraz chciałem wbić zagrać 2-3 rudny i dostaję informacje, że jestem zbanowany za aim + wallhack. To bardzo miłe ale nigdy tak dobry nie byłem :). Nie wiem za bardzo o co chodzi. Wychodzi na to że ktoś inny dostał bana (ip?) jakby nie ma możliwości aby ktoś grał na moim steamid. Co ciekawe to nie jest tak że podczas łącznie dostaje info o banie tylko pozwala mi wejść na serwer i dopiero po chwili wywala. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): szukałem ale nie znalazłem bana na nic Szupi Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie mam bo to chyba nie mój ban edit. mam gre na steamie + unikalny steam_id, dlatego tym bardziej mnie ta sytuacja dziwi, ale jeżeli poszło po IP, to jest to całkiem możliwe. Edytowane 20 Sierpnia przez Rh. edycja h0w, 19 Sierpnia Spróbuj zresetować router i daj znać czy pomogło. Jest szansa że adresy IP się pokryły z innym graczem, ponieważ ban o którym mówisz jest z maja na gracza ns Rh., 25 Sierpnia Zamykam. Jak temat nie został rozwiązany, to zgłoś się na pw. 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 21 Sierpnia UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Zadziałał reset routera? 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 25 Sierpnia UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi