Użytkownik CienkieuszyxD Opublikowano 19 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Twój nick: @ CienkieuszyxD Nick oskarżonego: @ herka Powód skargi: Skarga na adminkę Herka - toksyczne zachowanie na chatboxie Opis sytuacji: Chciałem po prostu normalnie popisać na forumowym chatboxie, na co adminka serwera DD2, Herka, wypaliła do mnie tekstem: "za cienki jesteś żeby tutaj z nami gadać".Nie złamałem żadnego punktu regulaminu, nie spamowałem ani nikogo nie prowokowałem. Chatbox jest ogólnodostępnym miejscem dla całej społeczności, a nie prywatnym folwarkiem administracji. Uważam, że osoba z rangą funkcyjną powinna dawać przykład i zachęcać ludzi do aktywności na forum, a nie rzucać takimi tekstami z góry i tworzyć toksyczną atmosferę. Skoro ktoś decyduje się reprezentować sieć, to wypadałoby trzymać jakiś poziom kultury. Proszę wyższą administrację o przyjrzenie się tej sytuacji i wyciągnięcie konsekwencji. Data i godzina zdarzenia: 17.08.2026 Miejsce zdarzenia: Chatbox Dowody: Coś od siebie: @ Trivor @ Junior Admin Skoro tak stawiacie sprawę, to nie mam pytań. Poniosło mnie z tym tekstem i przyznaję się do błędu, ale uważam, że administracja też powinna trzymać nerwy na wodzy. Proszę o zamknięcie tematu, nie ma sensu tego ciągnąć Edytowane 19 Sierpnia przez CienkieuszyxD 3 1 1 1 4 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 19 Sierpnia URLOP Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Każdy jest na swój sposób agresywny Ale ja nie złamałam żadnego pod punktu. Nie zwyzywalam chłopa a ni nic. Sam zaczął prowokować I wybacz, że nie spełniłam twojego marzenia Edytowane 19 Sierpnia przez herka 1 1 4 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 19 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Ostatni raz widzę tego typu skargę z Twojej strony. Przestań spamować takimi postami. To ostatnie ostrzeżenie. 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 19 Sierpnia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi