Użytkownik DEZ1 Opublikowano 27 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Nick: Dez Wiek: 20 Czas spędzony na forum: 4h //tak wiem mało na razie, codziennie staram się być aktywny jak tylko mogę, w pracy jestem na forum na telefonie Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że takie skromne 8/10 Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak Dlaczego Ty?: Mam doświadczenie w ocenianiu demek, nie jednokrotnie byłem w BL na innych sieciach, na jednej byłem Opiekunem Unban Team czy jak kto woli BlackListed Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Po pracy 4-5 h, w pracy zależy od dnia i grafiku. Parę słów o sobie: Witam, mam na imię Michał mam ukończone 20 lat i mieszkam w Województwie Śląskim. Na co dzień pracuję jako inspektor jakośći w firmie Alstom. Mam ukończoną szkołę Policyjną. Mam własne mieszkanie które dziele z moją narzeczoną. Po pracy, oraz w wolnym czasie lubię oglądać serial Kryminalni, oraz pograć w Mta.Teraz może opowiem kilka słów o sobie.Z natury jestem 'poprawnym' chłopakiem. 90% ze mnie to sprawiedliwość i 10% głupota. Lecz na ogół jestem miły i szczęśliwy. Czasem jestem nieznośny ,ale to tylko czasem. Jestem koleżeński i pomysłowy. Często nawiązuję nowe znajomości i bardzo to lubię. Jestem wstydliwy ale tylko przy nowo poznanych ludziach.W Czerwcu na świat przyjdzie moja córeczka Ania. Lubię słuchać dobrej muzyki, słucham wszystkiego czego wpadnie mi w ucho. W lato wraz z naszą paczką wyjeżdżamy na kilku dniowe koncerty muzyczne. Komputer jest moim okiem na świat, dzięki nie mu poznałem bardzo fajne osobowości. Gdy mieszkałem jeszcze z rodzicami nie miałem komputera, wtedy modne było konsole. W lato wyjeżdżam w góry, jest to dla mnie bardzo emocjonalne miejsce, w górach zmarł mój dziadek, był to dla mnie wzorzec do naśladowania, był to wielki człowiek nie do opisania w kilku zdaniach, chciałbym być kiedyś taki jak on. Nie mam dysgrafii ani dysleksji , lecz mogę seplenić, przed tygoniem założono mi aparat na dolną cześć szczęki. W całym moim życiu przeszedłem jedną bardzo poważną operacje kolana, grając w piłke w klubie AKS podczas meczu było dośrodkowanie, oczywiście mam takie szczęście że za miast trafić w piłke trafiłem w słupek bramki kolanem, do dziś nie za pomne tego bólu. Czasem zdarzy się że po pełnie jakiś błąd ortograficzny. Bardzo dużo czytam książek, które pomagają w życiu, w napisaniu cv czy podania. Dla nieznajomych jestem raczej otwarty negatywnie. Mam własny świat, na świat patrze przez różowe okulary, nie było takiej rzeczy żeby była mogła mi popsuć humorek. Na ogół jestem człowiekiem fajnym, dobrym,optymistycznym, spokojnym, humorystycznym,otwartym, pomocnym, w życiu jak i w grasz komputerowych oraz szczerym ta szczerość nie zawsze dobrze jest odbierana przez osoby-3, jednak ja wychodzę z założenia że każdy powinien być szczery z drugą osobą. Gdy zdarzy się że druga osoba potrzebuje pomocy, zawsze staram się jej pomóc, nawet gdy mam narażać swoje zdrowie lub coś wartościowego. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Będziesz oglądać demka?: Jasne, to praca BL Miejsce na 5 reklam Sieci: Jest Edytowane 27 Lutego 2019 przez DEZ1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 27 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Sorry ale NIE -Czas na forum -Reklamy -Można powiedzieć,że konto pod podanie +wiek 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 27 Lutego 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Na nie - staz - aktywnosc - wydaje mi sie, ze nie jestes zbyt znany (moge sie mylic) + wiek +/- podanko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 27 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi