Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Odrzucone] Podanie na BL ;)

DEZ1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Dez
Czas spędzony na forum:  4h //tak wiem mało na razie, codziennie staram się być aktywny jak tylko mogę, w pracy jestem na forum na telefonie
Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że takie skromne 8/10 
Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Tak
Dlaczego Ty?: Mam doświadczenie w ocenianiu demek, nie jednokrotnie byłem w BL na innych sieciach, na jednej byłem Opiekunem Unban Team czy jak kto woli BlackListed
Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Po pracy 4-5 h, w pracy zależy od dnia i grafiku.
Parę słów o sobie:  Witam, mam na imię Michał mam ukończone 20 lat i mieszkam w Województwie Śląskim. Na co dzień pracuję jako inspektor jakośći w firmie Alstom. Mam ukończoną szkołę Policyjną. Mam własne mieszkanie które dziele z moją narzeczoną. Po pracy, oraz w wolnym czasie lubię oglądać serial Kryminalni, oraz pograć w Mta.Teraz może opowiem kilka słów o sobie.Z natury jestem 'poprawnym' chłopakiem. 90% ze mnie to sprawiedliwość i 10% głupota. Lecz na ogół jestem miły i szczęśliwy. Czasem jestem nieznośny ,ale to tylko czasem. Jestem koleżeński i pomysłowy. Często nawiązuję nowe znajomości i bardzo to lubię. Jestem wstydliwy ale tylko przy nowo poznanych ludziach.W Czerwcu na świat przyjdzie moja córeczka Ania. Lubię słuchać dobrej muzyki, słucham wszystkiego czego wpadnie mi w ucho. W lato wraz z naszą paczką wyjeżdżamy na kilku dniowe koncerty muzyczne. Komputer jest moim okiem na świat, dzięki nie mu poznałem bardzo fajne osobowości. Gdy mieszkałem jeszcze z rodzicami nie miałem komputera, wtedy modne było konsole. W lato wyjeżdżam w góry, jest to dla mnie bardzo emocjonalne miejsce, w górach zmarł mój dziadek, był to dla mnie wzorzec do naśladowania, był to wielki człowiek nie do opisania w kilku zdaniach,  chciałbym być kiedyś taki jak on. Nie mam dysgrafii ani dysleksji , lecz mogę seplenić, przed tygoniem założono mi aparat na dolną cześć szczęki. W całym moim życiu przeszedłem jedną bardzo poważną operacje kolana, grając w piłke w klubie AKS podczas meczu było dośrodkowanie, oczywiście mam takie szczęście  że za miast trafić w piłke trafiłem w słupek bramki kolanem, do dziś nie za pomne tego bólu. Czasem zdarzy się że po pełnie jakiś błąd ortograficzny. Bardzo dużo czytam książek, które pomagają w życiu, w napisaniu cv czy podania. Dla nieznajomych jestem raczej otwarty negatywnie. Mam własny świat, na świat patrze przez różowe okulary, nie było takiej rzeczy żeby była mogła mi popsuć humorek. Na ogół jestem człowiekiem fajnym, dobrym,optymistycznym, spokojnym, humorystycznym,otwartym, pomocnym, w życiu jak i w grasz komputerowych oraz szczerym ta szczerość nie zawsze dobrze jest odbierana przez osoby-3, jednak ja wychodzę z założenia że każdy powinien być szczery z drugą osobą. Gdy zdarzy się że druga osoba potrzebuje pomocy, zawsze staram się jej pomóc, nawet gdy mam narażać swoje zdrowie lub coś wartościowego. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić.
Będziesz oglądać demka?: Jasne, to praca BL  
Miejsce na 5 reklam Sieci: Jest 

Edytowane przez DEZ1
  • Użytkownik

Sorry ale NIE

-Czas na forum

-Reklamy

-Można powiedzieć,że konto pod podanie

+wiek

• Dzięki 1

Clear Boy

• VIP
VIP

Na nie

- staz

- aktywnosc

- wydaje mi sie, ze nie jestes zbyt znany (moge sie mylic)

+ wiek

+/- podanko

• Dzięki 1

76561197963540280.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]