Użytkownik PREDATORRR Opublikowano 27 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Nick z CS: mloda ferajna jest honorowa Admin banujący: prosto mistrz ? Serwer: ffa dd2 only Data zdarzenia: 27.08.2026 Steamid: STEAM_0:0:410927738 Opis sytuacji:Witam dostałem bana za prowokacje. Oczywiscie od goscia ktory ma problemy z psychika i narkotykami. Kolejny raz sobie cos wkrecił. Jak zapytalem znajomego admina za co ten narkoman mnie znowu zbanowal odpisali ze napisalem " Zeleniova nie slychac cie " i dostalem bana na 24. . Ja tu tylko to zostawie. Wczesniej to samo ban NA ZAWSZe bo mu sie wydawalo " ze wspolpracuje z sensem ". Zdejmijcie juz tego goscia z admina i niech da sobie spokoj idze na inny server. Wnosze o ub, Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Rh., 27 Sierpnia Edytuj post i dodaj steamid. 2 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 PROSTO. MISTRZ Opublikowano 27 Sierpnia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia niech @Młodyy opisze sytuacje , ja tutaj tylko zostawie 3 rzeczy, 1 pisales do czarodzieja niemilo (napisalem ci zebys go zostawil ) 2 , z 3-4 razy do zeleniovy pisales ze go slabo slychac, 3 napisales lav-siobek ze to cziter (na sayu) 4 inne rzeczy pisales itp jak mnie nie bylo a byl Młodyy dostales bana na 1 dzien za prowokacje (nie wszedl) dostales bana na config 1200 minut 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PREDATORRR Opublikowano 27 Sierpnia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Nie no to zbanuj mnie na zawsze po co na 24 jak takie powody masz (niemily, cziter, nieslychac cie) zagrazam temu serverowi. masz problem ze soba, ostatnio pisales do mnie jak gadalem sobie z kims zaraz kurwo wyaldujesz na amx bans liscie. Co ty myslisz ze ktos sie ciebie boi ty stad wylecisz i tak. Ludzie maja ciebie dosyc przez ciebie gra tu po 10 osob co Ty soba reprezentujesz w ogole. Ciagle ludzie sie skarza ze grasz nacpany i piszesz jakies glupoty banujesz stalych graczy. Chwaście. Te argumenty co podałes to sam sie ośmieszasz. Ty sobie wymysliles ze bedziezs banowal kazdego kto ci za duzo razy banie strzelil i nie bedzie zadnych konsekwencji z tego. Ja ci nie odpuszcze szczegolnie ze znam bardzo duzo osob co uwazaja tak samo i duzo osob przestalo w ogole grac na naszym serverze przez takich jak ty. Jeszcze nawet bana nie umiesz mi dac tylko mnie kickuje ciagle po 5 sekundach jak wybiore team moge nawet pisac. Skoro nie umiesz wytlumaczyć o co chodzi tak na prawde to pomoge Tobie. Napisalem Zeleniova nie slychac Cie a bylo go slychac i sie smialismy z tego i zaraz dostałem bana. To jest wlasnie Twoj obraz nawet nie wiem jak to skomentować nie trzeba miec duzo oleju w glowie zeby ogarnac ze to po zlosci Edytowane 27 Sierpnia przez PREDATORRR Mr.Misialdo, 27 Sierpnia Następnym razem użyj opcji "Edytuj" 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 27 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Jako świadek tych wydarzeń i z powodu, że zostałem oznaczony pozwolę sobie na wypowiedź w tym odwołaniu. Już na poprzednich mapach wielokrotnie prowokowałeś graczy za komentarze względem twojego nicku, używając słów "morda", "namierzymy cię inaczej będziesz śpiewał", "jesteś namierzany oddajesz telefon". Na mapie przy @ PROSTO. MISTRZ zacząłeś spamować do Zeleniovy, aby pogłosnił mikrofon bo go "nie słychać", po czym zamiast na u@ zacząłeś zgłaszać na chacie, że lav jest odpalony. Jak dla mnie ban słuszny może ciut za długi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PREDATORRR Opublikowano 27 Sierpnia Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Typ mnie wyzywał za nick to napisalem namierzymy Ciebie faktycznie ja dostaje bana na 24 nie wiem czy tez cos bierzesz ale ok. Zart do zeleniovy faktycznie zasluguje na kare i usuniecie konta. Pisalem mu ze go nie slychac a on sie nabieral i sie smialismy badz mezczyzna i powiedz ze masz problem i zbanowales bo masz psychoze od narkotykow plus do tego ze co runde dostajesz banie i nie mozesz tego zniesc ze jestem top jak to przyznasz dla mnie sprawa zakonczona mozesz usuwac moje konto Edytowane 27 Sierpnia przez PREDATORRR 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 27 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Zamykam jak na razie temat do wyjaśnienia sprawy bo sie robi niepotrzebny spam. 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 27 Sierpnia UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Ban słuszny, ale zbyt długi. Skracam do 3h. 3 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 27 Sierpnia UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi