Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Lutego 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Czemu akurat ta? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 27 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Wiz Khalifa "See you again" , ponieważ mocno upamiętniła mi mojego ulubionego aktora . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 28 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 https://youtu.be/jJ59fF1NKS0 ponieważ przypomina mi mojego zmarłego brata który zginą w wieku 27 lat. Obecnie teraz ja posiadam taki wiek i wyobrażam sobie ile w życiu nie zobaczył. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 28 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ogółem na dzień dzisiejszy uwielbiam nadal tą piosenkę: Wprawia mnie w dobry nastrój i poprawia humorek ;3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DEZ1 Opublikowano 28 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dam1 ♿ ? Opublikowano 28 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Mógłbym dać playlistę wielu kawałków, ale te pierwsze na myśl przyszły: O.S.T.R. Track 12 O.S.T.R. Mówiłaś mi KęKę Miłość Edit: Jeszcze to jest kozaczek Mike Posner - Be As You Are Edytowane 28 Lutego 2019 przez dam1 ♿ ? Musisz się w chuj wysilić, by się nie pomylić W chuj hajsu kosztuje dziś, by się zarobić Musisz tak robić, by się dorobić Musisz to znać jak to zrobić, by ze wszystkim wyrobić Musisz się odważyć, musisz to w chuj wyważyć Strzec się straży, w piekle będziesz się smażył Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 28 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 28 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 28 Lutego 2019 przez Tysia :* 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 28 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Najlepsza track lista: Prawdziwy old school: 3W - Łapy 3W - Wojna 3W - Więcej Grzechów nie pamiętam Eripe ! !!!!!!!!!!!! Mocniejsze dla tych lubiących kiwać głową baila ela <3 Dla tych co mają dobrze na głowie :) Tylko prawdziwi zrozumieją ! Dla lotników :D D-Frek <3 <3 Na ten moment: Olo Olo Gang pp PW PDW Tyle Wam wystarczy <3 Edytowane 28 Lutego 2019 przez Zmiksowany Odnośnik do komentarza
Użytkownik ESL Opublikowano 28 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Ostry/Bezimienni Życiowe Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 28 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) obecnie i na zawsze. "Zakładam kask i świat staje się piękny. Kocham ten stan i jestem zdrowo pierdolnięty" Edytowane 28 Lutego 2019 przez BMW E60 M5 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi