Admin CS 1.6 ONLY DD2 Krisu97 Opublikowano 3 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 3 Września (edytowane) Nick: Krisu Imię: Krystian Wiek: 29 SteamID: STEAM ID 1449 STEAM_0:1:523013948 16 1:33:10 5 0 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 6 Czas spędzony na serwerze (link do GT): GT Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: TAK Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem dość aktywny na serwerze, praktycznie codziennie w różnych godzinach. Chciałbym pomóc w ogarnięciu porządku. Miałem admina z 15 lat temu na innej serwerowni, nazwy nie pamiętam. Przedstawiać się nie będę, bo admini, Alban i większość graczy z only dd2 mnie zna i wiedzą jaki jestem na co dzień. Kontakt: DC, steam, forum, Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK Edytowane 3 Września przez Krisu97 1 3 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 Rh. Opublikowano 3 Września UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 3 Września Jestem na tak. + aktywny + bezkonfliktowy + kulturalny resztę ogarnie z czasem. 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 3 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Września Jestem na tak +gt +wiek +kulturalny +bezkonfliktowy 1 1 Odnośnik do komentarza
URLOP herka Opublikowano 3 Września URLOP Udostępnij Opublikowano 3 Września Ja również na Tak +Wiek +Aktywny +GT +Kultura 2 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 3 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 3 Września Widoczny na serwerze, nie kojarzę aby miały miejsce jakiekolwiek problemy. Społeczność serwera również żyje z Tobą dobrze. Nie ma przeciwwskazań. Zmiany w amxmodmenu i komendach amx_ na przełomie 15 lat się raz dwa wytłumaczy w razie potrzeby. Na TAK Powodzenia 2 1 Odnośnik do komentarza
URLOP Eli Saba Ta Hami Opublikowano 3 Września URLOP Udostępnij Opublikowano 3 Września Jestem na tak, pamiętaj o tym bliku 😉 +gt +wiek +kulturalny +bezkonfliktowy +aktywny +wie do czego służy @ 2 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 3 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Września Oczywiście że na tak + Wiek + Aktywny + Bezkonfliktowy + Dobry chłopak, mówi dzień dobry sąsiadom na klatce W razie potrzeby jesteśmy chętni do pomocy 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 4 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Września MR.ALBAN, 4 Września Odbierz rangę w odpowiednim dziale. 2 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi