Użytkownik ŚlimakNaDopalaczach Opublikowano 6 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września Nick z CS: PALASH Admin banujący: Nie wiem Serwer: Deadhmatch Data zdarzenia: dzisiaj Steamid: VALVE_0:4:577296117 Opis sytuacji: Dzień dobry, piszę w sprawie bana. Chciałem prosić o UB, ponieważ padłem ofiarą sabotażu. Odszedłem od komputera dosłownie na dwie minuty zrobić sobie herbatkę a do pokoju wbił mój młodszy brat albo kot sam już nie wiem. Jak wróciłem to na ekranie widniał już tylko piękny napis że Zostałeś zbanowany nie wiem, co on tam nawywijał w te 120 sekund, ale odsunąłem go już od stanowiska dowodzenia na bezpieczną odległość. Bardzo proszę o drugą szansę dla mojego konta obiecuję pilnować stanowiska jak BS-a B na Duście. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 6 Września Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Września Dostałeś bana od systemu bo wykrył haxa w plikach gry. UB nie dostaniesz. ps. Pozdrów kota 🐈⬛ i brata 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 6 Września Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Września Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi