Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 7 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Września Jakie jest Twoje zdanie o tatuażach? 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 7 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 7 Września (edytowane) Każdy powinien sam decydować o tym co robi ze swoim ciałem. Edytowane 7 Września przez D3ST1NY 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Września Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Września Pozytywnie sam mam jednego. 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 7 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Września Jak ktoś lubi to robi, jak nie lubi to niech nie robi. Wkurza mnie stereotypowe traktowanie osób posiadających tatuaże. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 7 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września Im więcej tym gorzej, zwłaszcza u bab 2 Odnośnik do komentarza
Typer TenTego Opublikowano 8 Września Typer Udostępnij Opublikowano 8 Września Fajna sprawa mieć dziarke sam mam 3 i planuje zrobić sobie jeszcze 2. Jak bym miał dzieciaka to bym pozwolił zrobić mu jakąś dziarke odpowiedzialna w wieku 16/17 lat 😅 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 9 Września Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Września Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi