Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] ONLY DD2 -

KAJMAN.EXE

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam bardzo serdecznie .

Mam propozycję żeby przywrócić na serwer stare rangi które były wcześniej dostępne ...

Myślę że byłoby to fajne urozmaicenie rozgrywki i dodatkowo dałoby graczom większą motywację do grania oraz zdobywania kolejnych rang . Stary system miał swój klimat i wiele osób może mieć do niego sentyment .

Można też ewentualnie odświeżyć wymagania rang ale zachować ich dawny charakter . Osobiście nie podoba mi się te wbijanie ( XP ) 

Proszę o rozważenie przywrócenia starych rang . Myślę, że sporo osób byłoby zadowolonych z takiej zmiany .

Przykład : 

- Srebro 1 : 100
- Srebro 2 : 250
- Srebro 3 : 375

No i tak dalej by szło aż do elity światowej 

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam 
KAJMAN

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • BeerM@n

Również jestem za przywróceniem starego systemu rang.

Żeby wbić tego globala teraz, trzeba napierdzielać po 60h co miesiąc jak sens czy klewer :xdd:

• Ha ha 2
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

Moim zdaniem ryzykownym będzie grzebać w rangach na serwerze który czasem o 8:00 ma 32/32 :D

Uważam że jak wspomniał @ grzevhuj  - choć w innym kontekście - to jeżeli ktoś dobija maxa - ci co najwięcej i najlepiej grają to jest wszystko jak być powinno. 

Jestem na nie

Edytowane przez D3ST1NY
  • Użytkownik

Takie wliczanie EXP'a za rzekome medale po rozgrywce zupełnie nie trzymałyby się kupy bo i tak raz gra dużo graczy a raz mało w losowych godzinach.

A co do starych rang zanim Alban lub Trivor mogą zrobić to zajmowałoby im to prawie cały dzień jeśli chodzi o zmianę systemu.

Nie jestem do końca pewien co do tej zmiany dlatego moja odpowiedź leży po stronie TRUDNO POWIEDZIEĆ.
jestem również na NIE.

PS. Nie oznacza TAK czy NIE, jak się zastanowię to dopiszę. ;)
Edit: Już zadecydowałem

Cytat

Ogólnie to co napisałeś jest błędem ponieważ tutaj nie chodzi o zmianę systemu tylko o wgranie paru plików do systemu ( Plugin ) z reguły zajmuję to do godziny czasu wiem bo robiłem to na innych serwerach parę lat temu 

Właśnie o tym mówię czyli "zmiana systemu" w moim znaczeniu oznacza nie cały system serwera a parę pluginów w plikach serwera, jeśli się nie mylę to najwyraźniej przepraszam.

Z tymi plikami to będzie konfiguracja załóżmy 2-3 godziny programowania albo i więcej czy mniej (zależy kiedy masz czas).

• Użytkownik
W dniu 10.09.2026 o 16:13, D3ST1NY napisał(a):

Moim zdaniem ryzykownym będzie grzebać w rangach na serwerze który czasem o 8:00 ma 32/32 :D

Uważam że jak wspomniał @ grzevhuj  - choć w innym kontekście - to jeżeli ktoś dobija maxa - ci co najwięcej i najlepiej grają to jest wszystko jak być powinno. 

Jestem na nie

Moim zdaniem sam fakt że serwer czasem o 8:00 ma tyle graczy nie jest wystarczającym argumentem żeby bać się zmian w rangach ... Pełny serwer pokazuje że jest zainteresowanie ale nie mówi nic o tym czy obecny system rang jest dobrze zaprojektowany .
Jeżeli rangi mają poprawić balans motywację graczy albo uporządkować uprawnienia to warto je zmieniać na podstawie konkretnych danych a nie zakładać z góry że każda zmiana spowoduje odpływ graczy ...

W dniu 10.09.2026 o 21:00, Rozkosz1 napisał(a):

Takie wliczanie EXP'a za rzekome medale po rozgrywce zupełnie nie trzymałyby się kupy bo i tak raz gra dużo graczy a raz mało w losowych godzinach.

A co do starych rang zanim Alban lub Trivor mogą zrobić to zajmowałoby im to prawie cały dzień jeśli chodzi o zmianę systemu.

Nie jestem do końca pewien co do tej zmiany dlatego moja odpowiedź leży po stronie TRUDNO POWIEDZIEĆ.
jestem również na NIE.

PS. Nie oznacza TAK czy NIE, jak się zastanowię to dopiszę. ;)
Edit: Już zadecydowałem

Ogólnie to co napisałeś jest błędem ponieważ tutaj nie chodzi o zmianę systemu tylko o wgranie paru plików do systemu ( Plugin ) z reguły zajmuję to do godziny czasu wiem bo robiłem to na innych serwerach parę lat temu 

• Lubię to! 1
  • Stały Bywalec

Popieram

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Narazie zostajemy przy tym co jest obecnie, może z czasem coś pozmieniamy. 

• Junior Admin
Junior Admin

propozycja odrzucona.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]