Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 22 Września Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Września (edytowane) 1. Twój Nick: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG 2. Nick oskarżonego: PROSTO. MISTRZ 3. Czas zdarzenia: 22.09.2026 12:00 i też kilka minut wcześniej 4. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:60297899 5. Powód skargi: Bezpodstawne banowanie, brak znajomości regualminu. 6. Opis sytuacji: Gram sobie i widzę gracz o nicku Cwel321 dostaje bana najpierw na 5 min z "zmien nick" zaraz prawdopodobnie wchodzi i dostaje kolejnego bana na 30 min z powodem "ZMIEN NICK" niech ktoś wyjaśni mi dlaczego ten mało rozgarnięty admin dalej jest adminem skoro nie zna regulaminu dodatkowo jedyne co w regulaminie zauważyłem to ten podpunkt którego owy gracz nie złamał, więc nie rozumiem powodu banów jakby nie patrzeć sam siebie nazwał cwelem nie innych nie administracje a sam siebie więc za co dostaje bany xD. W taryfikatorze jest napisane gra na nieregulaminowym nicku co się odnosi do podpunktu 3.6 regulaminu więc ogarnijcie tego ćpuna:) @ MR.ALBAN Dlaczego on nie wypełnia swoich obowiązków dotyczących rozpisywania demek które daje a nawet jednej rozpiski jego nie widziałem, nawet nie będę komentował jego pisania że demko bez sprawdzenia jest czyste, skoro każdy kto ma chociaż trochę oleju w głowie wie że on nie umie rozpisywać a jak napiszę że demko czyste to wiadomo że nawet go nie sprawdził zajmij się w końcu nim bo te +1 do dzienniczka widocznie mało daje, a ty dalej go tu trzymasz.... @ D3ST1NY Posiadać nick cwel a napisać komuś cwel po zginięciu to już inne sprawy 3.6. Ustawiać nicków: - Administratorów serwera/forum oraz innych graczy* - Obrażających czyjąś religię/przekonania - Obrażające Graczy / Adminów - Reklamy w nicku - Składających się z jednego znaku (nick musi składać się z conajmniej 3 widocznych znaków) 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=288 https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=287 Edytowane 23 Września przez BOA DUPCZYCIEL 3 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 22 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 22 Września (edytowane) Cytat nie rozumiem powodu banów jakby nie patrzeć sam siebie nazwał cwelem nie innych nie administracje a sam siebie więc za co dostaje bany Pozwolę się wypowiedzieć, proszę nie karać, to w dobrej wierze. Problem z tego typu nickami jest jeden: Nagle ktoś po deadzie pisze "Cw*l", po chwili dopisuje "co tam", orientując się że np. jest admin. Wtedy ma dostać bana bo wiemy że obraził a potem się wybielił dopisując "co tam"? Stworzy to skargi, odwołania i zbędne sytuację na forum, bo przecież "wołał kolegę z takim nickiem" Edytowane 22 Września przez D3ST1NY 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik CienkieuszyxD Opublikowano 23 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września (edytowane) W dniu 22.09.2026 o 13:40, D3ST1NY napisał(a): Pozwolę się wypowiedzieć, proszę nie karać, to w dobrej wierze. Problem z tego typu nickami jest jeden: Nagle ktoś po deadzie pisze "Cw*l", po chwili dopisuje "co tam", orientując się że np. jest admin. Wtedy ma dostać bana bo wiemy że obraził a potem się wybielił dopisując "co tam"? Stworzy to skargi, odwołania i zbędne sytuację na forum, bo przecież "wołał kolegę z takim nickiem" Chłopak ma po prostu specyficzne hobby i lubi obrażać samego siebie – szanujmy fetysze innych. Skoro nikomu nie dzieje się krzywda, to po co ta spinka? Chcecie mu dać bana za to, że sam siebie zjechał? To tak, jakby policja wlepiła mi mandat za to, że uderzyłem się w palec u nogi i nazwałem samego siebie idiotą. Hahahaha xDDDDD Może zamiast analizować psychikę gracza, po prostu sprawdźcie, czy ktoś nie biega z aimem na mapie? XDDDDDD A chciałbym jeszcze dodać dla przykładu. Czyli wjeżdża tutaj wersja serwerowa filmu Raport Mniejszości. Tom Cruise byłby dumny z tutejszej administracji. Banujemy za zbrodnie myśli i potencjalne scenariusze, które mogą się wydarzyć w alternatywnej rzeczywistości. Strach się bać, zaraz dostanę bana za to, że pomyślałem o zepsuciu flesza. 🚓🔮 Edytowane 23 Września przez CienkieuszyxD Młodyy, 23 Września 4.7B) W skargach serwerowych mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, opiekun serwera, właściciel serwera, Moderator, Administracja Forum, gracze z serwera jeżeli mają dowody dotyczące skargi lub były świadkami danego wydarzenia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Września Bezpodstawny ban, patrząc na całokształ +1 za skargę i +1 za odwołanie. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 23 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Września Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi