Użytkownik Rozkosz1 Opublikowano 26 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 1. Twój Nick: Rozkosz1 2. Nick oskarżonego: Rezzz 3. Czas zdarzenia: 12:02 4. IP/SID oskarżonego: macie w logach 5. Powód skargi: Admin prawdopodobnie przeoczył punkt regulaminu Cytat Admin nie ma prawa zbanować innego admina 6. Opis sytuacji: Otóż tak, wszedłem sobie sprawdzić bansa z ciekawości i nagle natknąłem się na bana admina który wczoraj został adminem, wiem że takie sprawy są rozstrzygane poza skargami ale warto sprawdzić czy nie doszło do niesłusznego bana, jeśli chcą się wypowiedzieć to niech powiedzą, jeden dowód wystarczy a reszta to admini pokażą co mają do powiedzenia 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=354 EDIT: Cytat Kolego widzę że jesteś słabo doinformowany Co ty w ogóle do mnie piszesz, czy ty w ogóle wierzysz w to co ty mówisz?, Gdybym był słabo informowany to nie pisałbym tej skargi przez błąd który sam się nie dokonał. Cytat Nie znasz sytuacji to nie pisz prowokacyjnej skargi. Nie widzę celu by pisać prowokacyjnej skargi, sytuacja jest też taka że nie ma znaczenia czy byłem na serwerze czy nie, regulamin to regulamin i nieznajomość z regulaminu nie zwalnia adminów z jego korzystania. Cytat PROSTA AKCJA POLICJANT BEZ ODZNAKI NIE JEST POLICJANTEM WIĘC ADMIN BEZ FLAG NIE JEST ADMINEM Wytłumacz mi w ogóle czy jest jakiś punkt w regulaminie tłumaczący że "admin który nie ma flag, nie jest pełnym adminem?", gdyby był ten punkt w regulaminie to również nie pisałbym tej skargi, ale prawda w oczy kole, Prosty przykład: Nie jestem tu po to by prowokować adminów czy ich oczerniać, kapusiem to aż takim nie jestem jak się może wam wydawać bo w regulaminie NIGDZIE nie jest napisane to co BOA wypisał, a bardziej na serwerze DD2, nie mam zamiaru zgadzać się za czymś czego w regulaminie nie ma, tyle w temacie. 2 2 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 Rezzz Opublikowano 26 Września Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 26 Września Kolego widzę że jesteś słabo doinformowany, tak admin został mu przyznany ale jeszcze adminem nie jest, nie dostał flag czyli był/jest dalej normalnym graczem na serwerze. Nie znasz sytuacji to nie pisz prowokacyjnej skargi. Jeśli dostanie flagi będzie w pełni adminem. Pozdro 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 26 Września Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Byłem świadkiem tego bana ten przyszły admin który adminem prawdopodobnie nie jest bo nie ma flag ma oznaczenie na forum a na forum jest tylko zwykłym użytkownikiem, dodatkowo śmieszy mnie to że chłop ma być adminem tłumacząć się tym że robił rozdziałke i dlatego poszedł rc xDD Sam byłem na tak w jego podaniu bo myślałem że ogarnięty a tu widzę nie bardzo, nawet jak go przyjmiecie to uważajcie na niego żeby nie podesłał wam z innym "inteligentem" siedząc na tsie sflaczała mamuśkę jak mi myśląc że dam się zrobić w bambuko a tu lipa nie pykło chłopakom, a moim zdaniem może też wywlekać wszystko z grupy na tsa skoro starając się o admina robi podchujki graczom ale na ich nieszczęście jestem zbyt przebiegły PROSTA AKCJA POLICJANT BEZ ODZNAKI NIE JEST POLICJANTEM WIĘC ADMIN BEZ FLAG NIE JEST ADMINEM!!!! BEZ FLAG NIE JEST PEŁNOPRAWNYM ADMINEM Edytowane 26 Września przez BOA DUPCZYCIEL 3 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 26 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Września Wszystko zostało wyjaśnione na grupie adminów. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 26 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Września 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi