Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] [SKARGA] ONLY DD2 - Rezzz

Rozkosz1

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój Nick: Rozkosz1
2. Nick oskarżonego: Rezzz
3. Czas zdarzenia: 12:02
4. IP/SID oskarżonego: macie w logach
5. Powód skargi: Admin prawdopodobnie przeoczył punkt regulaminu 

Cytat

Admin nie ma prawa zbanować innego admina

6. Opis sytuacji: Otóż tak, wszedłem sobie sprawdzić bansa z ciekawości i nagle natknąłem się na bana admina który wczoraj został adminem, wiem że takie sprawy są rozstrzygane poza skargami ale warto sprawdzić czy nie doszło do niesłusznego bana, jeśli chcą się wypowiedzieć to niech powiedzą, jeden dowód wystarczy a reszta to admini pokażą co mają do powiedzenia

7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=354

EDIT: 

Cytat

Kolego widzę że jesteś słabo doinformowany

Co ty w ogóle do mnie piszesz, czy ty w ogóle wierzysz w to co ty mówisz?, Gdybym był słabo informowany to nie pisałbym tej skargi przez błąd który sam się nie dokonał.

Cytat

Nie znasz sytuacji to nie pisz prowokacyjnej skargi.

Nie widzę celu by pisać prowokacyjnej skargi, sytuacja jest też taka że nie ma znaczenia czy byłem na serwerze czy nie, regulamin to regulamin i nieznajomość z regulaminu nie zwalnia adminów z jego korzystania.

Cytat

PROSTA AKCJA POLICJANT BEZ ODZNAKI NIE JEST POLICJANTEM WIĘC ADMIN BEZ FLAG NIE JEST ADMINEM

Wytłumacz mi w ogóle czy jest jakiś punkt w regulaminie tłumaczący że "admin który nie ma flag, nie jest pełnym adminem?", gdyby był ten punkt w regulaminie to również nie pisałbym tej skargi, ale prawda w oczy kole, 

Prosty przykład: Nie jestem tu po to by prowokować adminów czy ich oczerniać, kapusiem to aż takim nie jestem jak się może wam wydawać bo w regulaminie NIGDZIE nie jest napisane to co BOA wypisał, a bardziej na serwerze DD2, nie mam zamiaru zgadzać się za czymś czego w regulaminie nie ma, tyle w temacie.

• Lubię to! 2
  • xD 2
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

Kolego widzę że jesteś słabo doinformowany, tak admin został mu przyznany ale jeszcze adminem nie jest, nie dostał flag czyli był/jest dalej normalnym graczem na serwerze. Nie znasz sytuacji to nie pisz prowokacyjnej skargi. Jeśli dostanie flagi będzie w pełni adminem. Pozdro  

• Lubię to! 3
  • Użytkownik∙

Byłem świadkiem tego bana ten przyszły admin który adminem prawdopodobnie nie jest bo nie ma flag ma oznaczenie na forum a na forum jest tylko zwykłym użytkownikiem, dodatkowo śmieszy mnie to że chłop ma być adminem tłumacząć się tym że robił rozdziałke i dlatego poszedł rc xDD Sam byłem na tak w jego podaniu bo myślałem że ogarnięty a tu widzę nie bardzo, nawet jak go przyjmiecie to uważajcie na niego żeby nie podesłał wam z innym "inteligentem" siedząc na tsie sflaczała mamuśkę jak mi myśląc że dam się zrobić w bambuko a tu lipa nie pykło chłopakom, a moim zdaniem może też wywlekać wszystko z grupy na tsa skoro starając się o admina robi podchujki graczom ale na ich nieszczęście jestem zbyt przebiegły :) PROSTA AKCJA POLICJANT BEZ ODZNAKI NIE JEST POLICJANTEM WIĘC ADMIN BEZ FLAG NIE JEST ADMINEM!!!! BEZ FLAG NIE JEST PEŁNOPRAWNYM ADMINEM

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Lubię to! 3
  • Fuu 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Wszystko zostało wyjaśnione na grupie adminów. 

• Lubię to! 3
  • Junior Admin
Junior Admin

temat rozwiazany.gif

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]