Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 26 Września Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Września --->Pytający @ Mr.Misialdo ---> odpowiadający @ Młodyy Zadane pytania 1. Jak trafiłeś na StrefęSkilla i co sprawiło, że zostałeś na dłużej? 2. Kto zrobił na Tobie najlepsze pierwsze wrażenie na sieci? 3. Kto najbardziej zmienił się w Twoich oczach od czasu, kiedy go poznałeś? 4. Z kim z forum chciałbyś mieć lepszy kontakt? 5. Kogo z administracji zabrałbyś ze sobą na piwo/imprezę? 😄 6. Jest ktoś, z kim kiedyś miałeś spinę, a teraz macie normalny kontakt? 7. Kto według Ciebie najbardziej rozkręca atmosferę na DD2? 8. Gdybyś na jeden dzień został opiekunem DD2, co zrobiłbyś jako pierwsze? 9. Kto według Ciebie nadawałby się na admina, mimo że aktualnie nim nie jest? 10. Masz na forum osobę, której posty lub wypowiedzi szczególnie lubisz czytać? 11. Kto jest największym śmieszkiem na DD2? 12. Czy była sytuacja jako admin, po której pomyślałeś: „po co mi to było”? 😂 13. Gdybyś mógł usunąć jedną rzecz z DD2, co by to było? 14. Z jaką osobą z sieci najchętniej zamieniłbyś się rangą na jeden dzień? 15. Kto Twoim zdaniem najczęściej pakuje się w niepotrzebne dramy? 16. Jest ktoś, kogo na początku nie lubiłeś, ale z czasem zmieniłeś o nim zdanie? 17. Co najbardziej cenisz u innych członków administracji? 18. Wolisz spokojny serwer czy lekki chaos i dużo gadania na czacie? 19. Gdybyś miał wskazać jedną osobę, która najbardziej kojarzy Ci się z DD2, kto by to był? OPISZ JEDNYM SŁOWEM: @ _Żelkowa_ — ? @ Eli Saba Ta Hami — ? @ MR.ALBAN — ? @ NiusiA — ? @ PROSTO. MISTRZ — ? TAK CZY NIE — BEZ TŁUMACZENIA: 1. Żałowałem kiedyś, że zostałem adminem. 2. Jest osoba na DD2, której celowo unikam. 3. Dałbym komuś z obecnej administracji degradację. 4. Mam na forum osobę, której ufam bardziej niż pozostałym. 5. Zdarzyło mi się zmienić zdanie o kimś o 180 stopni. 6. Chciałbym kiedyś zostać opiekunem serwera. 7. Byłem kiedyś blisko zrezygnowania z rangi. 8. Na DD2 jest za dużo dram. 9. Mam osobę na sieci, której nigdy nie polubię. 10. Gdybym zaczynał od początku, ponownie złożyłbym podanie na admina. Jak trafiłeś na StrefęSkilla i co sprawiło, że zostałeś na dłużej? Przyszedłem tu z innej sieci, już nieistniejącej z @ DeVoX . Na początku od listopada 2020 roku do wakacji 2021 byłem aktywny, byłem na paru rangach, między innymi na moderatorze, po czym strzeliło mi coś do głowy i zrezygnowałem ze wszystkiego. Potem okazjonalnie wracałem na forum na trochę i szedłem z powrotem, aż skończyłem z csem i forami. W lipcu tego roku z nudów zajrzałem tutaj obczaić co tu się zmieniło przez tyle czasu, tak zacząłem coś pisać na forum i się rozkręciło. Później zacząłem grać na DD2 i tak zostałem znowu na dłużej haha. Kto zrobił na Tobie najlepsze pierwsze wrażenie na sieci? 6 lat temu nie pamiętam, lecz od czasu, kiedy wróciłem to chyba @ MR.ALBAN Kto najbardziej zmienił się w Twoich oczach od czasu, kiedy go poznałeś? @ herka , zresztą śmieszna sytuacja jak ją poznałem. Grałem pewnego dnia na serwerze i strasznie cicho mówiła, jakiś gracz zapytał gdzie trzyma mikrofon, że słychać ją tak słabo, to dla żartu napisałem "w dupie" przez co zagroziła mi, że jeszcze jedno słowo i polecę , wtedy była taka cięta i często agresywna. Teraz jak patrzę na jej zachowania zrobiła się milsza i spokojniejsza, widać, że się trochę zmieniła, choć na mnie dalej jest czasami cięta 😄. Z kim z forum chciałbyś mieć lepszy kontakt? @ herka @ MR.ALBAN , @ Przyjaciel <3 Kogo z administracji zabrałbyś ze sobą na piwo/imprezę? 😄 Wszystkich, żeby każdego lepiej poznać haha Jest ktoś, z kim kiedyś miałeś spinę, a teraz macie normalny kontakt? Jestem zazwyczaj bezkonfliktowy 😄, a jeśli nawet to nie kojarzę takich osób, z którymi po spinie mam dobry kontakt Kto według Ciebie najbardziej rozkręca atmosferę na DD2? hlep, Dej Spokój, ganci, Jaguar, Creative, Rogate i Michał83 Gdybyś na jeden dzień został opiekunem DD2, co zrobiłbyś jako pierwsze? Wyrzucił leczenie Kto według Ciebie nadawałby się na admina, mimo że aktualnie nim nie jest? @ _Żelkowa_ , mimo tego, że nie chce nim być nadawałaby się idealnie Masz na forum osobę, której posty lub wypowiedzi szczególnie lubisz czytać? @ CienkieuszyxD idzie się naprawdę pośmiać przy jego wypowiedziach Kto jest największym śmieszkiem na DD2? Oczywiście, że Jaguar, tego nie da się zastąpić haha Czy była sytuacja jako admin, po której pomyślałeś: „po co mi to było”? 😂 Tak było parę takich Gdybyś mógł usunąć jedną rzecz z DD2, co by to było? Leczenie lub roundsoundy Z jaką osobą z sieci najchętniej zamieniłbyś się rangą na jeden dzień? @ MR.ALBAN Kto Twoim zdaniem najczęściej pakuje się w niepotrzebne dramy? @ Mr.Misialdo Jest ktoś, kogo na początku nie lubiłeś, ale z czasem zmieniłeś o nim zdanie? Tak, jest parę takich osób Co najbardziej cenisz u innych członków administracji? Cierpliwość do niektórych spraw Wolisz spokojny serwer czy lekki chaos i dużo gadania na czacie? Lekki chaos i dużo gadania na chacie, wtedy widać, że serwer żyje Gdybyś miał wskazać jedną osobę, która najbardziej kojarzy Ci się z DD2, kto by to był? @ senss OPISZ JEDNYM SŁOWEM: @ _Żelkowa_ — Wyrozumiała @ Eli Saba Ta Hami — Wyluzowany @ MR.ALBAN — Ogarnięty @ NiusiA Kochana @ PROSTO. MISTRZ - Bezpośredni TAK CZY NIE — BEZ TŁUMACZENIA: Żałowałem kiedyś, że zostałem adminem. Tak Jest osoba na DD2, której celowo unikam. Nie Dałbym komuś z obecnej administracji degradację. Tak Mam na forum osobę, której ufam bardziej niż pozostałym. Tak Zdarzyło mi się zmienić zdanie o kimś o 180 stopni. Tak Chciałbym kiedyś zostać opiekunem serwera. Tak Byłem kiedyś blisko zrezygnowania z rangi. Nie Na DD2 jest za dużo dram. Nie Mam osobę na sieci, której nigdy nie polubię. Nie Gdybym zaczynał od początku, ponownie złożyłbym podanie na admina. Tak 3 5 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 26 Września Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Września Ładnie ładnie 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 26 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Września Elegancko! Ps. Możemy się zamienić 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Września VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Września Super, dobrze się czytało 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Września Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Września Fajnie się czytało. Co do kontaktu - odkąd nie adminuje/nie gram na DD2 raczej o większą integrację ze mną ciężko, ale zobaczymy co przyniesie przyszłość . 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Xi Jinping Opublikowano 27 Września Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września Pytania pierwsza klasa @Mr.Misialdo! @Młodyy wyjaśnił parę spraw i pokazał, jak to wygląda od kuchni na DD2. Fajna, luźna atmosfera, bez sztywnego gadania o regulaminach. Plusik leci za kawał dobrej roboty, czekam na kolejną ofiarę w tym cyklu! 👊 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 30 Września Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Września Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi