Użytkownik Paplock Opublikowano 1 Października Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października W grze jest używany żyroskop (czujniki ruchu), które bardzo dobrze usprawnia celowanie i jest zbliżony do poziomu grania myszki i klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza
de de9 Opublikowano 1 Października de Udostępnij Opublikowano 1 Października Dobre to jest, pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale patrzyłem na pada z lewej strony niż na zabójstwa xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paplock Opublikowano 1 Października Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października W dniu 1.10.2026 o 20:26, de9 napisał(a): Dobre to jest, pewnie kwestia przyzwyczajenia, ale patrzyłem na pada z lewej strony niż na zabójstwa xd Wystarczyło chwila czasu, aby się nauczyć. Maks tydzień. W tym roku kupiłem innego pad'a to jeszcze robię Double Duck na nim. Tutaj jest obecny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi