Moderator Mr.Misialdo Opublikowano Niedziela o 18:01 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:01 --->Pytający @ Mr.Misialdo --->Odpowiadający @ TenTego Zadane pytania 1. Skąd w ogóle wziął się nick „TenTego”? 😄 2. Co najbardziej zachęciło Cię do zostania na StrefieSkilla? 3. Jak zaczęła się Twoja przygoda z typerką? 4. Co sprawia Ci większą frajdę — samo oglądanie meczów czy ich typowanie? 5. Jaki był Twój najbardziej trafiony typ, z którego byłeś naprawdę zadowolony? 6. A jaki typ był Twoją największą wtopą? 😂 7. Masz drużynę piłkarską, której kibicujesz niezależnie od wyników? 8. Gdybyś mógł pojechać na dowolny mecz na świecie, jaki byś wybrał? 9. Co najbardziej podoba Ci się w prowadzeniu typowań na forum? 10. Spodziewałeś się, że użytkownicy będą wybierać Cię jako najlepszego Typera? 11. Jest jakiś użytkownik, który wyjątkowo często zaskakuje Cię swoimi typami? 12. Z kim ze StrefySkilla najchętniej obejrzałbyś jakiś ważny mecz na żywo? 13. Kto zrobił na Tobie najlepsze pierwsze wrażenie po dołączeniu do sieci? 14. Z kim obecnie masz najlepszy kontakt na StrefieSkilla? 15. Jest osoba z forum, którą chciałbyś lepiej poznać? 16. Kto według Ciebie najbardziej rozkręca atmosferę na forum? 17. Za czym najbardziej tęskniłeś podczas swojej mniejszej aktywności? 18. Co najbardziej lubisz w graniu na ONLY DD2? 19. Jest ktoś z DD2, z kim zawsze dobrze Ci się gra? 20. Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz na StrefieSkilla, co byś wybrał? 21. Jak widzisz swoją dalszą przygodę ze StrefąSkilla? OPISZ JEDNYM SŁOWEM: @ senss — ? @ h0w — ? @ BRINA — ? @ Rezzz — ? @ PROSTO. MISTRZ — ? TAK CZY NIE — BEZ TŁUMACZENIA: 1. Typując mecz, czasami bardziej kieruję się przeczuciem niż statystykami. 2. Zdarzyło mi się postawić na wynik, w który sam do końca nie wierzyłem. 3. Mam na forum osobę, której typy uważam za lepsze od swoich. 4. Chciałbym jeszcze bardziej rozwinąć dział Typera. 5. Jest na StrefieSkilla osoba, z którą chciałbym mieć lepszy kontakt. 6. Zdarzyło mi się zmienić zdanie o kimś po bliższym poznaniu. 7. Jest osoba na forum, która czasami działa mi na nerwy. 8. Chciałbym spotkać część osób ze StrefySkilla na żywo. 9. Gdybym miał wybierać ponownie, dalej zainteresowałbym się rangą Typera. 10. Widzę siebie na StrefieSkilla jeszcze przez długi czas. Skąd w ogóle wziął się nick „TenTego”? 😄 Ogolnie historia jest z tym taka , że nie miałem jakiegos inteligentniejszego pomysłu na nick a , że moi znajomi ciągle mamrotają pod nosem teksty typu " podaj tegoo ten , troche tego tego" to tak jakoś wpadł mi pomysł TenTego do głowy Co najbardziej zachęciło Cię do zostania na StrefieSkilla? Co najbardziej mnie zachęciło? Myślę , że ludzie aktualna społeczność , ponieważ nie będę ukrywał ze na innych sieciach bywałem różnymi czasy i jakoś tutaj najkorzystniej mi sie widzi siedzieć. Ogólnie sama atmosfera na forum / serwerze mega sie wyróżnia w porównaniu do innych serwerów. Nie ma takiego , że tak to nazwę "śmietnika". Z reszta też mega dużo ludzi polecało mi tą sieć także póki co wyboru nie żałuję. Jak zaczęła się Twoja przygoda z typerką? Moja przygoda z Typerka zaczęła się już kurcze nie chce kłamać z 5-6 lat temu jeśli się nie mylę , to były moje pierwsze początki z społecznością na jakimkolwiek forum od cska. Namówić i namówił mnie na zostanie Typerem jegomość o nicku : Huntaruu i wpoił mi co jest pięć od a do z jeśli chodzi o tematy z Typerką. W sensie przez pierwszy tydzień próbowałem z nim walczyć , żeby mnie na to stanowisko nie rekrutował ale jak widać uległem i to już sie taaak ciągnie przez te lata i tak siedze na tej Typerce , że tak powiem wbudowane ustawienia fabryczne mam z tym działem. Wydaje mi się , że gdyby nie ten jegomość to wcale bym nigdy nie wpadł na pomysł zajmowania się Typerka i jakimkolwiek tematem z nim związanym. Co sprawia Ci większą frajdę — samo oglądanie meczów czy ich typowanie? Zdecydowanie typowanie XD Samo oglądanie meczów jest spoko, ale jak można jeszcze coś wytypować, poanalizować i później sprawdzić, czy człowiek miał rację, to od razu jest ciekawiej. Wiadomo, czasem typ wejdzie i człowiek czuje się jak ekspert, a czasem po meczu się zastanawia, po co ja to w ogóle typowałem 😂 Jaki był Twój najbardziej trafiony typ, z którego byłeś naprawdę zadowolony? Chyba najbardziej cieszył mnie typ, który na pierwszy rzut oka wyglądał dość ryzykownie, a ostatecznie wszedł bez większych problemów XD. Najlepsze uczucie jest wtedy, kiedy większość osób stawia inaczej, a Ty po meczu możesz sobie powiedzieć „a nie mówiłem?” 😂 A jaki typ był Twoją największą wtopą? 😂 Chyba najbardziej pamiętam typ na Barcelonę z Getafe, gdzie byłem przekonany, że Barca spokojnie to ogarnie, a mecz skończył się 0:0 XD. Człowiek już widział wygraną w głowie, a tu 90 minut i wielkie „dziękuję, dobranoc” ile pieniążków przez takie sytuacje przepadło to szkoda gadać 😂 Masz drużynę piłkarską, której kibicujesz niezależnie od wyników? Oczywiście w serduszku od zawsze Barcelona Mimo , że czasem kupon może mi nie siąść zawsze stawiam na barce i nigdy sie to raczej nie zmieni niezależnie od przebiegu wydarzeń. Gdybyś mógł pojechać na dowolny mecz na świecie, jaki byś wybrał? Barcelona - Real Madryt Ewentualnie na Legia Warszawa - Lech Poznań tam by sie dziaaało Co najbardziej podoba Ci się w prowadzeniu typowań na forum? Najbardziej podoba mi się chyba sama rywalizacja i to, że każdy może się wykazać swoim nosem do typowania :NotLikeDuck:. Fajnie jest też być aktywnym na forum i wrzucać coś od siebie dla innych, żeby każdy mógł sobie coś wytypować i przy okazji trochę powalczyć o punkty. A jak przy okazji wpadnie jakaś ranga, to tym bardziej człowiek ma motywację, żeby działać dalej Spodziewałeś się, że użytkownicy będą wybierać Cię jako najlepszego Typera? Jeśli mam być szczery to totalnie nie. Ostatnimi czasy i tak według moich możliwości mógłbym zdziałać więcej ale jest jak jest. Tym bardziej miło , że ktoś docenia to co wrzucam i , że te typowania faktycznie sie komuś podobają Jest jakiś użytkownik, który wyjątkowo często zaskakuje Cię swoimi typami? Ostatnio może @ ŚlimakNaDopalaczach fajnie wytypowal z 3 mecze i trafił poprawny typ przez co punkciki mu sie podwoiły także na chwilę obecną ten pan , a do @ NiusiA jej też fajnie większość typów siadła także na myśl przychodzi mi tylko narazie ta dwójka. Z kim ze StrefySkilla najchętniej obejrzałbyś jakiś ważny mecz na żywo? Wydaje mi się , że @ czerwonka śmiesznie by było xD Kto zrobił na Tobie najlepsze pierwsze wrażenie po dołączeniu do sieci? Wydaje mi się , że @ BOA DUPCZYCIEL pozytywny koleś , następnie powiedziałbym , że @ old pomocny, doradzi kiedy trzeba. Z kim obecnie masz najlepszy kontakt na StrefieSkilla? Może nie najlepszy na chwile obecną ale jakiś kontakt z @ czerwonka jest od tygodnia staram sie siąść z nią na cs 2 ale dalej się nie mogę do 2 jakoś przekonać nie to , że mi nie idzie ale tak Jest osoba z forum, którą chciałbyś lepiej poznać? Na chwilę obecną nie ma takiej aczkolwiek zobaczymy co przyniesie życie Kto według Ciebie najbardziej rozkręca atmosferę na forum? @ BOA DUPCZYCIEL / @ de9 / @ JanuszHD Za czym najbardziej tęskniłeś podczas swojej mniejszej aktywności? Chyba najbardziej brakowało mi samej aktywności na forum . Tego, żeby wejść, coś poczytać, pogadać z innymi, wrzucić jakieś typowanie i mieć poczucie, że coś się tutaj dzieje. Niby człowiek robi sobie przerwę, a później jednak zaczyna brakować tego klimatu i ludzi. Co najbardziej lubisz w graniu na ONLY DD2? Najbardziej lubię chyba to, że na ONLY DD2 zawsze coś się dzieje XD. Można wejść na chwilę, zagrać kilka rund, pośmiać się z ludzi i trochę postrzelać. No i wiadomo, satysfakcja i ogólnie sentyment jest mega do cs 1.6 i do samego DD2 aż się łezka w oku kręci wspomnienia wracają Jest ktoś z DD2, z kim zawsze dobrze Ci się gra? Oczywiście wymienie pare osób : @ senss / @ herka / i znajdzie sie jeszcze pare osób Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz na StrefieSkilla, co byś wybrał? Może bym popracował nad jakimś pluginem na DD2 przeciw RC? Ale to tylko moje zdanie moja opinia. Jak widzisz swoją dalszą przygodę ze StrefąSkilla? Widze ją tak , że póki co nigdzie nie mam zamiaru się wybierać i raczej będę na stałe wybierał te sieć serwerów cs 1.6 i zostane na owej funkcji jeszcze troche czasu. Może znowu pomyślę coś nad podankiem na admina DD2 nie wiem zobaczymy czas tam pokaże OPISZ JEDNYM SŁOWEM: @ senss — Terminator @ h0w — Legenda @ BRINA — Śmieszka @ Rezzz — Zakręcony @ PROSTO. MISTRZ — Stary Wyjadacz TAK CZY NIE — BEZ TŁUMACZENIA: Typując mecz, czasami bardziej kieruję się przeczuciem niż statystykami. TAK Zdarzyło mi się postawić na wynik, w który sam do końca nie wierzyłem. TAK Mam na forum osobę, której typy uważam za lepsze od swoich. TAK Chciałbym jeszcze bardziej rozwinąć dział Typera. TAK Jest na StrefieSkilla osoba, z którą chciałbym mieć lepszy kontakt. NIE Zdarzyło mi się zmienić zdanie o kimś po bliższym poznaniu. TAK Jest osoba na forum, która czasami działa mi na nerwy. TAK Chciałbym spotkać część osób ze StrefySkilla na żywo. TAK Gdybym miał wybierać ponownie, dalej zainteresowałbym się rangą Typera. TAK Widzę siebie na StrefieSkilla jeszcze przez długi czas. TAK 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 4 godziny temu Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi