Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[REDAKTOR] - Xi Jinping

Xi Jinping

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:  Xi Jinping 

Imię: Michał 

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:   2 - 3 godziny   Czas ten przeznaczę na research, pisanie tekstów oraz interakcję z użytkownikami w komentarzach pod moimi artykułami.

Opisz siebie:  Jestem osobą konkretną, która nie lubi lać wody. Jeśli się za coś zabieram, robię to porządnie. Interesuję się sceną CS-a od lat, mam łeb pełen pomysłów i nie mam problemu z krytyką – jeśli jakiś tekst nie wyjdzie, potrafię wyciągnąć wnioski i napisać kolejny trzy razy lepiej. Zamiast obietnic bez pokrycia wolę pokazać, co potrafię w praktyce. Na dowód tego w załączniku (lub poniżej) wrzucam moją pierwszą, autorską ciekawostkę/krótki artykuł, żebyście nie musieli brać kota w worku

Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ większość sekcji redakcyjnych na forach CS 1.6 umiera z nudów – wszyscy powielają ten sam schemat „wywiad z adminem”, pytając o imię, wiek i ulubioną mapę. Ja chcę wnieść tu świeżość. Potrafię pisać artykuły, które autentycznie angażują, oraz podawać ciekawostki w sposób, który przyciąga uwagę i generuje ruch w tematach. Zamiast suchych faktów i lania wody oferuję dynamiczny styl i tematykę, która realnie zainteresuje społeczność. Moja ortografia, gramatyka i interpunkcja stoją na wysokim poziomie, więc administracja nie będzie musiała po mnie poprawiać tekstów przed publikacją

Doświadczenie:  Nie byłem wcześniej redaktorem na żadnym forum, ale nie uważam tego za problem. Dzięki temu mam świeże spojrzenie i ogromny zapał do pracy. Nie mam zakodowanych nudnych schematów i nie jestem zmęczony tą funkcją. Moim prawdziwym doświadczeniem jest to, że potrafię pisać ciekawe artykuły i ciekawostki, które przyciągają uwagę i które po prostu dobrze się czyta

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Piszę czysto, sprawnie i bez błędów ortograficznych. Czasem przy długim tekście ucieknie mi jakiś przecinek, ale zawsze dokładnie sprawdzam tekst przed publikacją, więc na forum trafi materiał najwyższej jakości.

Przykładowy wywiad/artykuł: https://strefaskilla.pl/topic/64044-🧗‍♂️-mieszkał-w-jaskini-a-teraz-trzęsie-całym-światem-kim-jest-człowiek-którego-boi-się-nawet-kubuś-puchatek-🧸/

Kontakt: Prywatna wiadomość (PW) na forum – odpisuję bardzo szybko. Swój adres e-mail podam bezpośrednio administracji sieci w wiadomości prywatnej, aby nie upubliczniać go dla wszystkich użytkowników.

Edytowane przez Xi Jinping
  • WTF 1
  • Moderator
Moderator

Jestem Na NIE

-Nie znam Cie

-nie spełniasz  co niektórych  wymagan 

-mam wrażenie  ze wszystkie twoje wypowiedzi  pisze chat gpt:xD:

-wdawanie  sie w niepotrzebne  dyskusje 

• Dzięki 1