Użytkownik Xi Jinping Opublikowano 56 minut temu Użytkownik Udostępnij Opublikowano 56 minut temu (edytowane) Nick: Xi Jinping Imię: Michał Wiek: 27lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2 - 3 godziny Czas ten przeznaczę na research, pisanie tekstów oraz interakcję z użytkownikami w komentarzach pod moimi artykułami. Opisz siebie: Jestem osobą konkretną, która nie lubi lać wody. Jeśli się za coś zabieram, robię to porządnie. Interesuję się sceną CS-a od lat, mam łeb pełen pomysłów i nie mam problemu z krytyką – jeśli jakiś tekst nie wyjdzie, potrafię wyciągnąć wnioski i napisać kolejny trzy razy lepiej. Zamiast obietnic bez pokrycia wolę pokazać, co potrafię w praktyce. Na dowód tego w załączniku (lub poniżej) wrzucam moją pierwszą, autorską ciekawostkę/krótki artykuł, żebyście nie musieli brać kota w worku Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ większość sekcji redakcyjnych na forach CS 1.6 umiera z nudów – wszyscy powielają ten sam schemat „wywiad z adminem”, pytając o imię, wiek i ulubioną mapę. Ja chcę wnieść tu świeżość. Potrafię pisać artykuły, które autentycznie angażują, oraz podawać ciekawostki w sposób, który przyciąga uwagę i generuje ruch w tematach. Zamiast suchych faktów i lania wody oferuję dynamiczny styl i tematykę, która realnie zainteresuje społeczność. Moja ortografia, gramatyka i interpunkcja stoją na wysokim poziomie, więc administracja nie będzie musiała po mnie poprawiać tekstów przed publikacją Doświadczenie: Nie byłem wcześniej redaktorem na żadnym forum, ale nie uważam tego za problem. Dzięki temu mam świeże spojrzenie i ogromny zapał do pracy. Nie mam zakodowanych nudnych schematów i nie jestem zmęczony tą funkcją. Moim prawdziwym doświadczeniem jest to, że potrafię pisać ciekawe artykuły i ciekawostki, które przyciągają uwagę i które po prostu dobrze się czyta Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Piszę czysto, sprawnie i bez błędów ortograficznych. Czasem przy długim tekście ucieknie mi jakiś przecinek, ale zawsze dokładnie sprawdzam tekst przed publikacją, więc na forum trafi materiał najwyższej jakości. Przykładowy wywiad/artykuł: https://strefaskilla.pl/topic/64044-🧗♂️-mieszkał-w-jaskini-a-teraz-trzęsie-całym-światem-kim-jest-człowiek-którego-boi-się-nawet-kubuś-puchatek-🧸/ Kontakt: Prywatna wiadomość (PW) na forum – odpisuję bardzo szybko. Swój adres e-mail podam bezpośrednio administracji sieci w wiadomości prywatnej, aby nie upubliczniać go dla wszystkich użytkowników. Edytowane 54 minuty temu przez Xi Jinping 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 41 minut temu Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 41 minut temu Jestem Na NIE -Nie znam Cie -nie spełniasz co niektórych wymagan -mam wrażenie ze wszystkie twoje wypowiedzi pisze chat gpt -wdawanie sie w niepotrzebne dyskusje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi