Użytkownik Number #1 Pixes :D Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Nick z Cs'a: Miszel Admin banujący:SECURITY Serwer:~~[COD:MW3 4001]~~[RESET:Awanse od 1001 LvL]:[VIP 22-7]:[SKINY CS:GO]:[NOCNY EXP]:[/FreeLvl] StrefaS Data zdarzenia:01.03.2019 - 18:11:38 Opis sytuacji: Dostałem perma za powiedzenie do gracza kurw** przyznaje sie do tego ale ponieważ gracjan jest odpalony lata na vegasie pol serwera go wyzywalo a admin nic z tym nie zrobi wejdzie na serwer i wyjdzie nie sprawidlwe jest to ze wy go nie sprawdzicie wszyscy z serwera potwierdza ze on do cholery lata na bh na vegasie . Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) :http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Miszel [AMXBans] Reason : ' WYZYWAJ GRACZY OD KURW GDIZE INDZIEJ ZEGNAM ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 463738603 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.64.1.56 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/bp.wav' Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Edytowane 1 Marca 2019 przez Number #1 Pixes :D Odnośnik do komentarza
Użytkownik gracjan Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Dostałeś bana za używanie sformułowań: "ty kurwo pierdolona" "śmieciu" "odpalony cwelu" "szmato jebana". za każdym razem gdy inny gracz cię zabijał. Obrażasz wszystko co się rusza zakłamańcu, są na to dowody i świadkowie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 @Mary Jane <3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 10 minut temu, Number #1 Pixes napisał: Nick z Cs'a: Miszel Admin banujący:SECURITY Serwer:~~[COD:MW3 4001]~~[RESET:Awanse od 1001 LvL]:[VIP 22-7]:[SKINY CS:GO]:[NOCNY EXP]:[/FreeLvl] StrefaS Data zdarzenia:01.03.2019 - 18:11:38 Opis sytuacji: Dostałem perma za powiedzenie do gracza kurw** przyznaje sie do tego ale ponieważ gracjan jest odpalony lata na vegasie pol serwera go wyzywalo a admin nic z tym nie zrobi wejdzie na serwer i wyjdzie nie sprawidlwe jest to ze wy go nie sprawdzicie wszyscy z serwera potwierdza ze on do cholery lata na bh na vegasie . Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) :http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Miszel [AMXBans] Reason : ' WYZYWAJ GRACZY OD KURW GDIZE INDZIEJ ZEGNAM ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 463738603 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.64.1.56 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/bp.wav' Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Gościu wbiłem na zmienionym Nicku zobaczyć czy grasz i znowu wyzywasz graczy Grałem pod Nickiem (kebab) i cię złapałem prosta sprawa. Druga sprawa miałeś powiedziane jasno że skońćzą ci się wyzwiska na tym serwie i tolerowanie ich a więć nadszedł ten dzień okazał nim się pierwszy dzień wiosny zacytuję twoje słowa gdy wbiłem (Gracjan ty Kurwo tra lalalala) i co teraz też jestś kozak? jaka piszesz prośbę o ub ??? (BRAK UNBANA DLA CIEBIE!!!!) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Number #1 Pixes :D Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 to se smieciu zmienie ip i ssij mi pale i tak reszta potwerdzi ze ta szmata lata na odpale 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ tonieskill Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik gracjan Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Temat uważam za zamknięty. Sugeruje dodać mu hasło na nick na serwerze, pozdrawiam. Edytowane 1 Marca 2019 przez gracjan Odnośnik do komentarza
Użytkownik Number #1 Pixes :D Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 nie dostalem ostrzezenia wiec masz przejebane 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 1 minutę temu, Number #1 Pixes napisał: to se smieciu zmienie ip i ssij mi pale i tak reszta potwerdzi ze ta szmata lata na odpale radził bym ci uważać na słowa co do twoich wypowiedzi zbanował bym cie na forum nie wiem jak cię tu nazwać a śmieci szukaj u siebie w rodzinie nie będę się zniżał do twojego poziomu @Ar0n jak dla mnie ban na forum i brak ub na serwie wypowiedzi powyżej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 @Mary Jane <3 Ban permanentny za wyzwiska? Trochę przeginka, bana skracam do tygodnia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi