Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 3 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Wzór: Imię: Kacper Wiek: 16 Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Najbardziej to raczej Piłka nożna, ale postaram zająć się też innymi dyscyplinami. Dlaczego Ty: Ponieważ nie ma nikogo na tej Randze, a ja myślę, że się nadaje tylko jak dostałem tą rangę to się za bardzo nie pochwaliłem (Po prostu zlewałem forum), ale już mam dużo spraw ogarniętych więc mam dużo czasu by zająć się Ligami. Mam nadzieję, że może dostanę tą "2" szansę. Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Tak Wymagania: * Minimalnie 16 lat. + * 0 Ostrzeżeń + * Minimalnie 20 postów + * Znajomość dyscypliny + Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 3 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na Tak +Był już w tej randze ze mna^^ +wiek +staż +Brak typera Tylko zajmi się tym dobrze a nie jak wczesniej,że tylko ja Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 3 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Na Nie: Niestety mam jeden argument uzasadniający moją opinię,lecz raczej problemu nie będzie. Byłeś już typerem i nic nie robiłeś w tym dziale dosłownie nic zero... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jestem na nie. Skoro miałeś już dana range i nic nie robiłeś w danym dziale więc jak najbardziej na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Jeśli w ciągu tygodnia nic nie będzie się działo w dziale to stracisz rangę. Przyjmuję na okres próbny, ze względu, że jest brak typerów. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi