Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Imię: Mateusz Wiek: 16 Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Piłka nożna Dlaczego Ty: Dlatego,że już byłem Typerem na tej sieci I spełniałem sie w tej randze +jest jeden Typer to moge go wprowadzic co I jak Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Tak Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Na nie -nie rozpisałeś się -liga typera co prowadziłeś to jakieś śmieszne wzory a nie typowanie meczu -wiek -rezygnujesz potem wracasz , nie wiesz co chcesz robić , zdecyduj się Edytowane 4 Marca 2019 przez Bad Panda 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 4 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ciągle z czegoś rezygnujesz. Nie wiesz czego chcesz, niedawno pisałeś, że to robota nie dla Ciebie. Nie sądzę, że się nadajesz się na typera. Nie. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 ? na nie -rezygnujesz ciagle -podanie -chyba tak srednio wgl wszystko ogarniasz @NoMercy. +wypowiadanie sie w sowim podaniu... pare glosow na nie i odrazu jakies chimery "odrzuc" ? xdd i ty mowisz ze ogarniasz we wlasnym podaniu wypowiedz... rezygnujesz odrazu potem znowu podanie wracanie i tak w koło powodzenia z takim tokiem.. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 @Ar0n odrzuc bo to nie ma sensu xd Prowadzilem ten dzial dobrze nie bylo zainteresowania wiec zrezygnowalem a jezeli piszecie,ze Nie ogarniam to pzdr bo jakos swoje kazde Rangi na forum ogarniam... I wy nie chcecie mi dac szansy @Dusia a co tu mam pisac?? 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 5 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi