Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 6 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Imię : Patrtyk Aktualny Wiek 26 Krótkie przedstawienie się: Imie Patryk pochodzę z woj Lubelskiego interesuje się sportem oraz wedkarstwem lubię grać w 1.6 w wolnych chwilach wedkwrstwo Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: Gram odkąd posiadam konto na sieci z cod mod 4001. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: za zajebista atmosferę Dodatkowe informacje: dodatkowe info każdy czytający z was wie co się wydarzyło i za co straciłem adma na dd2#2 nie wiem dlaczego tylko ja go straciłem i za co co tak naprawdę straciłem. Szanuję tu każdego z osobna inaczej a na mój szacunek trzeba sobie zasłużyć. Nikomu krzywdy tu nie zrobiłem i robić nie mam zamiaru. To tyle odemnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 6 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Jestem na Tak +znany +lubiany +aktywny +spełnia wymagania Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 7 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Jestem na tak +znany +lubiany +aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi