Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 6 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Dawać Opinię o mnie ;D Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 6 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Hmmm zbytnio cie aż tak to nie znam ale dasz sie lubić nie stwarzasz problemów dbaj o tą posadę gdzie jesteś teraz pozderki Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 6 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 (edytowane) Moim zdaniem nie miły a dlaczego a sam wie... I gra jeszcze wielkiego kozaka.. Edytowane 6 Marca 2019 przez NoMercy. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Wydaje się być spoko morda Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Jest w porządku, ale niestety ciężko zaniża poziom mixa, haha pozdro wariacie Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Nie znam, nie wypowiem się, robię to dla posta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Największy palacz marihuanenum które wstrzykuje w pięty, a tak poważnie to spoczko mordeczka Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 14 Marca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 nie znamy się zbyt dobrze, ale wydajesz się być spoczko ziomkiem masz u mnie duży + za obronę mojej osoby przed stulejami na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 #TeamPanda, śmieszek, aktywny, lubiany na forum, rozmowny, miły Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi