Użytkownik BanneD Opublikowano 7 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Imię : Mateusz Aktualny Wiek : 16 Krótkie przedstawienie się: Mam na imię Mateusz lat 16 moim hobby jest tworzenie grafik^^ I wędkarstwo Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz: No to od początku Grudnia i pochodzę z #2 DD2 Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Jak to za co za ludzi i atmosferę jaka panuje na forum jak i na serwerach oraz ogarnietych ludzi. Dodatkowe informacje: No szczerze nie wiem co tu napisać ale myślę, że się uda więc Pozdrawiam PS. Wymagania spełniam Edytowane 7 Marca 2019 przez NoMercy. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 7 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi