Użytkownik [Rambo] Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Wzór: Nick z Cs'a:Gigw Admin banujący:Hatysz ;/ Serwer:4 maps csgo mod Data zdarzenia:Teraz Opis sytuacji:Cep zaczal slapowac typów nic nie slychac nie widac infa bo kruwa idiota slapuje zajeb barana w sciane i pomysl zanim cos zrobisz , napisałem mu coś tam ze ma się ogarnac to zbanował mnie na 3 dni Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6244 Wycinek bana z konsoli: Myślę , że zbędne Edytowane 9 Marca 2019 przez [Rambo] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 @Hetysz ;/ ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hetysz ;/ Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Ojjj, kolego kolego. Po pierwsze, zachowaj chociaż trochę kultury chociaż na forum, bo na serwerze... Nie wspomnę. A twoja skarga jest bez sensu... Dlaczego nie powiesz za co dostałeś bana? "OBRAZA ADMINA". I nie gadaj, że napisałeś "Coś tam żebym się ogarnął", bo gadasz głupoty. Napisałeś mi na u@ Kurwa jebany idiota hetysz slapuje, po czym dostałeś bana na 3 dni kolego . I jak piszesz skargę to staraj się chociaż schludnie ją napisać + KULTURA. Pozdrawiam gorąco. ,3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik [Rambo] Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 HAhaha kłamiesz nie miłosiernie , nie pisałem Ci nic na U@ po pierwsze pisałem na sayu i napisałem "Admin kurwa ogarnij się" i pozniej coś pisałem ze kurwa jestes jakis tępy slapujesz gdy ktos plantuje i broi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hetysz ;/ Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Co do rozbrajania paki, odwal się. Zdefował? Zdefował. Wiec o co Ci chodzi. Po drugie BlaneK siedział z nami na tsie i robilem to dla żartów. I ja kłamie? Żałuję,że consola w cs po 30min sie resetuje bo bym ten wycinek chętnie dał Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 7 minut temu, [Rambo] napisał: HAhaha kłamiesz nie miłosiernie , nie pisałem Ci nic na U@ po pierwsze pisałem na sayu i napisałem "Admin kurwa ogarnij się" i pozniej coś pisałem ze kurwa jestes jakis tępy slapujesz gdy ktos plantuje i broi Nie ten temat , jeżeli chcesz złożyć skarge zapraszam do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik [Rambo] Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) Ale czy to jest skarga? on sobie dopisal skarge widzisz dzial i wgl? opisalem sytuacje W dupie mam to czy jestes z nim na tsie czy wgl nic nie slyszlaem i nie widzialem bo ciąle tylko bum bum bum i na czacie slap tego i tego.. Edytowane 9 Marca 2019 przez [Rambo] 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hetysz ;/ Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 ALE TY NAWET NIE BYŁEŚ ŻYWY, NO CHYBA, ŻE GRASZ Z ZMARŁYMI W CS'A TAK TEZ MOZNA Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Robicie nie potrzebnie gówno burzę za przeproszeniem. Niestety ze względu na brak dowodów na to, że @[Rambo] obrażał dostaje ub. Następnym razem proszę w takich sytuacjach robić ss'y z konsoli. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi