Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UB] UB Gigw

[Rambo]

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Wzór:

Nick z Cs'a:Gigw

Admin banujący:Hatysz ;/

Serwer:4 maps csgo mod

Data zdarzenia:Teraz

Opis sytuacji:Cep zaczal slapowac typów nic nie slychac nie widac infa bo kruwa idiota slapuje zajeb barana w sciane i pomysl zanim cos zrobisz , napisałem mu coś tam ze ma się ogarnac to zbanował mnie na 3 dni :)

Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6244

Wycinek bana z konsoli: Myślę , że zbędne

Edytowane przez [Rambo]
  • Użytkownik

Ojjj, kolego kolego. Po pierwsze, zachowaj chociaż trochę kultury chociaż na forum, bo na serwerze... Nie wspomnę. A twoja skarga jest bez sensu... Dlaczego nie powiesz za co dostałeś bana? :) "OBRAZA ADMINA". I nie gadaj, że napisałeś "Coś tam żebym się ogarnął", bo gadasz głupoty. Napisałeś mi na u@ Kurwa jebany idiota hetysz slapuje, po czym dostałeś bana na 3 dni kolego :). I jak piszesz skargę to staraj się chociaż schludnie ją napisać + KULTURA.

Pozdrawiam gorąco. ,3

• Użytkownik

HAhaha kłamiesz nie miłosiernie , nie pisałem Ci nic na U@ po pierwsze pisałem na sayu i napisałem "Admin kurwa ogarnij się" i pozniej coś pisałem ze kurwa jestes jakis tępy slapujesz gdy ktos plantuje i broi :) 

• Użytkownik

Co do rozbrajania paki, odwal się. Zdefował? Zdefował. Wiec o co Ci chodzi. Po drugie BlaneK siedział z nami na tsie i robilem to dla żartów. I ja kłamie? Żałuję,że consola w cs po 30min sie resetuje bo bym ten wycinek chętnie dał :) 

• Użytkownik∙
7 minut temu, [Rambo] napisał:

HAhaha kłamiesz nie miłosiernie , nie pisałem Ci nic na U@ po pierwsze pisałem na sayu i napisałem "Admin kurwa ogarnij się" i pozniej coś pisałem ze kurwa jestes jakis tępy slapujesz gdy ktos plantuje i broi :) 

Nie ten temat , jeżeli chcesz złożyć skarge zapraszam do odpowiedniego działu.

TABUQ.png.02c4e841728e9ec4a3726c6628fddf8f.png

• Użytkownik

Ale czy  to jest skarga? on sobie dopisal skarge widzisz dzial i wgl? opisalem sytuacje :)

W dupie mam to czy jestes z nim na tsie czy wgl nic nie slyszlaem i nie widzialem bo ciąle tylko bum bum bum i na czacie slap tego i tego.. 

Edytowane przez [Rambo]
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

ALE TY NAWET NIE BYŁEŚ ŻYWY, NO CHYBA, ŻE GRASZ Z ZMARŁYMI W CS'A TAK TEZ MOZNA

• Użytkownik∙

Robicie nie potrzebnie gówno burzę za przeproszeniem. Niestety ze względu na brak dowodów na to, że @[Rambo] obrażał dostaje ub. Następnym razem proszę w takich sytuacjach robić ss'y z konsoli. 

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Gracz Odbanowany.

QYJRfSJ.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Dzięki 1

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]