Użytkownik Gonzzo Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 It's me I'm Ronaldinho Gaucho! Nie no jestem Adrian czyli Gonzzo. Mam 17 lat. Lubię piłkę nożną. Chciałbym z wami zbić piątke ponieważ uważam, że wasz serwer jest bardzo dobry i postanowiłem na grać. Mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dłużej i myślę, że ciepło mnie tutaj przyjmiecie! :) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KOALA Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 9 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Heej wpadaj na dd2 #2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 siemka Odnośnik do komentarza
Użytkownik DonPyro Opublikowano 9 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 10 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Hello Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 10 Marca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 hej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 10 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi