Użytkownik 510masari Opublikowano 11 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Imię: KarolAktualny Wiek: dwadzieścia lat minęło jak jeden dzień, oczko w maju Krótkie przedstawienie się: A więc, mam na imię Karol lat 20. Wysoki blondyn o niebieskich oczach. Mieszkam w Polsce, Warmia-Mazury a dokładnie w Elblągu. Skończyłem Technikum Techniczno-Informatyczne w kwietniu (2018). Od razu po szkole poszedłem do pracy, jako pracownik w biurze (dział utrzymania ruchu). Interesuję się sportem, a dokładnie piłką nożną, gram w sportowym klubie Ciąg dalszy Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:Gram od października 2018 roku, wcześniej grałem lecz na założenie konta zdecydowałem się w październiku. Przyciągnął mnie serwer klasyczny DD2, tam przez długi okres 3-4msc byłem adminem na serwerze, lecz z braku czasu złożyłem rezygnację. Mimo to, cały czas uczęszczam na forum, jestem aktywny, wypowiadam się oraz piszę poradniki w dziale STEAM i nie tylko. Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów: Strefę cenie za profesjonalizm który z dnia na dzień rośnie, wiem że ta sieć ma świetlaną przyszłość i nie upadnie z dnia na dzień. Robi roszady w administracji i moderacji aby polepszyć wyniki i zachęcić ludzi. Dodatkowe informacje: Ubiegam się o rangę stałego bywalca, gdyż nie ma innej sieci na której tak się świetnie bawię i spędzam miło czas. Zapraszam swoich znajomych z miasta, aby odwiedzili forum, serwery. Można powiedzieć że tylko gram na strefie, nigdzie indziej haha Pozdrawiam kari Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Naa taq +mily +ladne podanie +aktywny na forum +staz -odpalony,, xdd 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 11 Marca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Yess ++podanko + aktywnosc + staz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 11 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Na Tak +staż +znany +podanie 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 14 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi