Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Zapraszam do wyrażenia Swej opinij na mój temat. Essa załoga <3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Bardzo dobra mordka , kradnie wszystkie kille :p 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Alkoholik, cpun da sie lubić? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bauwanek Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Coś tam nawet strzela, polecam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Spoko morda dobry grafik i właściciel xd 1 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 14 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Nie kojarzę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spadinio202133331 Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 #Sranie 1 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 14 Marca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Całkiem spoko karwan XD pomoże jak może i pośmiać też się z nim można ale częściej z niego wyjdź na + 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Coś tam słyszałem że jakiś spixowany jesteś xD. Wydajesz się w porządku ;d 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Dobra każdy tak smieszkuje, a przyszła babcia Wredzia i tu skończy z żartami. Zmiksus to bardzo dobry chłopak jest. Ogarnięty, konkretny i rzeczowy. Można na nim polegać, wygadać się i nie piśmie pary z ust. Jako gracz jest całkiem dobry, zdarza mu się lamic, ale to tylko wtedy gdy leci na niego 45282892281519000 granatów. Jako członek ubt sprawował się wzorowo. Ba, nawet powiem więcej. Zrobił więcej niż nie jedna osoba na tym stanowisku. Zasłużył sobie ciężką pracą na awans opiekuna UBT i bardzo dobrze. Szkoda tylko, że nikt nie docenia tego, że są jeszcze dwie osoby w ubt, których nie obchodzi nic poza kolorkiem (takie jest moje zdanie i możecie się na mnie obrażać, wisi mi to ), a on mimo tego, że też chciałby sobie pograć na DD2 #1 czy też #2 najzwyczajniej w świecie nie może. Dlaczego? Bo nikt nawet nie kiwnie palcem żeby ruszyć dupsko i mu pomóc albo nie oszukujmy się, ale nie zna się na tym, bo widząc spalone demko ktoś pisze, że nie widzi nic spalonego lub przeskok x4... Szalony, przystojny, zwariowany, coś tam kombinował z muzyką i jestem ciekawa tych efektów, który lubi być typem łobuza (swoje za uszami ma) , ale mam nadzieję, że wyszedł na prostą. Ta dam Edytowane 14 Marca 2019 przez Wredzia. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 14 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 To jest troll ja wam mówię xd Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 18 Marca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dobry chłopak z niego, miły, aktywny, rozmowny, przyjacielski, taki bocik xd, czasem agresywny haha Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 4 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi