Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Marca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Dziś zadajemy pytania do @TabuQ jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Co porabiasz na co dzień? [P] Uczysz się albo masz zamiar się jeszcze uczyć? [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? [P] Co Ci przeszkadza/męczy w życiu co dziennym? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Jakie masz zainteresowania? [P] Czego się boisz/obawiasz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) [P] Co porabiasz na co dzień? Pracuje jako Przedstawiciel handlowy [P] Uczysz się albo masz zamiar się jeszcze uczyć? Nie,już się nieuczę,ale mam zamiar jeszcze uczęszczać do Liceum [P] Na jakie tematy nie lubisz rozmawiać? Na każdy temat lubię rozmawiać* [P] Co Ci przeszkadza/męczy w życiu co dziennym? Wstawanie w poniedziałek rano [P] Jakie masz plany na przyszłość? Na samym początku się ustatkować,potem planować [P] Jakie masz zainteresowania? Motoryzacja,militaria oraz filmy [P] Czego się boisz/obawiasz? Obawiać się można jedynie śmierci Edytowane 15 Marca 2019 przez TabuQ Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 16 Marca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 1. Jak trafiłeś na tą sieć i dlaczego na niej zostałeś? 2. Miałeś kiedyś sen proroczy? 3. Jakie jest Twoje ulubione danie? 4. Lubisz swoją pracę? 5. Gdybyś miał się z jedną osobą z tej sieci zamienić "skillem" to kim by była ta osoba? 6. Jaki jest Twój ulubiony serial? (jeżeli oglądasz) 7. Masz jakieś nawyki? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) 13 minut temu, ~Andziaa. napisał: 1. Jak trafiłeś na tą sieć i dlaczego na niej zostałeś? Trafiłem zupełnie przypadkiem szukając jakiegoś serwerka do pogrania,a zostałem dlatego ,że poznałem tu parę osób. 2. Miałeś kiedyś sen proroczy?Nie,nigdy niemiałem. 3. Jakie jest Twoje ulubione danie?Spaghetti 4. Lubisz swoją pracę?Tak lubię,ponieważ niemuszę wstawać rano 5. Gdybyś miał się z jedną osobą z tej sieci zamienić "skillem" to kim by była ta osoba? Hmm ,trochę by się zastanawiać ale myślę ,że zamieniłbym się z @KILLER MACHINE ;] 6. Jaki jest Twój ulubiony serial? (jeżeli oglądasz)TheWalking Dead 7. Masz jakieś nawyki? Picie kawy Edytowane 16 Marca 2019 przez TabuQ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 1. Co sądzisz o mnie jak gadamy na tsie? 2. Jak masz na imię? 3.Pykna byś ze mną blanta i browara? 4. Czym się interesujesz prócz csa xd? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 1.Jesteś bardzo pozytywną osobą z którą można porozmawiać na każdy temat. 2.Mam na imię Patryk 3.No jasne 4. Rybki łowie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MeWa Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (P)Lubisz mnie? (P) Audi czy ban? (P) Masz dziewczynę? (P) nominujesz mnie do jest Q&A? (P) jakbys został junioradminem to co byś zrobił? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 4 minuty temu, MeWa napisał: (P)Lubisz mnie? Nieznamy się (P) Audi czy ban? Audi (P) Masz dziewczynę? Nie , obecnie nie (P) nominujesz mnie do jest Q&A? Zastanowie się. (P) jakbys został junioradminem to co byś zrobił? Bym starał się pilnować porządku na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 20 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi