Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Nick: Bad Panda Wiek (dokładna data urodzenia): 15.03.2000 Parę słów o sobie: Jestem Kacper. Interesuję się motoryzacją, grami i sportem. Ostatni rok jestem w szkole zawodowej w zawodzie mechanik pojazdów samochodowych. Chcesz więcej wiedzieć pytaj śmiało. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Mniej wiecej 3-4h zalezy od dnia. Czas online na forum: Jeszcze kilka minut i 3 dni będzie. Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Nadaję się na tą funkcję ze względu, że siedzę ostatnio coraz więcej na forum niż w grze. Ostatnie 2 dni spędziłem cały czas praktycznie na strefboxie. #Podanie napisane na telefonie więc prosze o wyrozumiałość. #Wiem, że mam rangę typera ale aktualnie nie mam jak się tym zajmować z powodu braku pieniędzy aktualnie , a internet za coś trzeba opłacić. A na telefonie nie dam rady prowadzić typera. #Warny odrobie max 2 tygodnie jak sprzedam skiny z cs go (trade ban). Edytowane 15 Marca 2019 przez Bad Panda Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 W sumie można dać Szanse +Wiek -+wpisy na czatboxie +znany +aktywny -Warny ale odrobisz??? Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Przykro mi, ale nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 15 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi