Użytkownik BanneD Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Chodzi mi o to,że nie pokazuje mi serwerów w "Serwery" a w "ulubionych" mam tylko jeden serwer "Only #2 DD2" i dopiero jak chcę wejść na inny serwer to muszę wejść w "ulubione" i wklepać tam IP serwera. Jak coś to gram na Steam! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Witam. 1. Sprawdź spójność plików. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) @AdeK sprawdziłem i jest ok! I nie wyszukuje nadal.. Edytowane 16 Marca 2019 przez NoMercy. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 16 Marca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Usuń config a jak nie to reinstal cs Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Nic nie działa do zamknięcia! Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 16 Marca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi